| BeautifulSunflower a întrebat:

Bff-ul meu este de un an sau doi si nu vreau sa-l pierd. Totul a inceput din faptul ca ma cam lasa balta, adica daca eu port o conversatie cu ea si vine altcineva si o ia de vorba eu m-am facut total invizivila.Azi am fost cam apatica si m-a intrebat daca m-am suparat si am zis ca nu. Apoi i-am zis sa faca biologia cum mine pentru ca ea si-a pierdut cartea, a trebuit sa o rog de o mie de ori pana sa accepte dar a facut-o. Cand m-am dus la ea, o fata i-a cerut telefonul (IPhone) si toata lumea s-a strans in jurul nostru si eu disparusem din conversatie, asa ca mi-am luat caietul si cartea si m-am dus la loc. In urmatoarea pauza, trageam o fata de par si Miru(bff) nu mi-a tinut partea si i-a zis ca eu am tras-o iar apoi cand o fata i-a cazut in poala am facut-o lezbi ca sa ma razbun. Apoi i-a a facut franceza cu altcineva si am intrebat-o daca s-a suparat, dar ea a zis ca nu. Fata careia ii ceruse sa faca franceza cu ea nu prea are prieteni si i-am zis ca daca o sa faca cu ea o sa stea scai dupa ea. Miru n-a facut cu ea dar a facut cu o alta fata, iar eu cu o alta fata. Apoi in pauza am intrebat-o daca s-a suparat si ca vreau sa ne impacam si ea zis ca si ea vrea sa ne impacam, doar ca nu vrea sa stea doar cu mine si ca ma supar daca face cu altcineva. Eu i-am zis ca nu ma supar si a plecat. Apoi s-a dus cu cele mai rele fete din clasa pe hol si am crezut ca se duce ca sa ma barfeasca asa ca am trimis un spion. Acesta s-a intors si mi-a spus ca Miru a zis ca eu mereu caut motive de cearta si ca atunci cand spun ca nu sunt suparata de fapt sunt. Dupa aceea nu i-am zis nimic dar am incercat sa merg cu Miru sa ma joc dar ea mereu fugea asa ca am lasat-o in pace. Apoi ea s-a dus cu doua fete si a vorbit dar aveam un spion printre ele si mi-a zis ca atunci cand a intrebat-o daca ne-am certat Miru a spus ca ii e indiferent daca e cu mine sau nu. Apoi in ora i-am zis ca nu mai vreau sa fim bfff si ea nu a zis nimic. Am intrebat-o daca are ceva de spus si a zis ca nu stie. Acasa mi-a zis ca nici ea nu mai vrea si am pus o fata sa o sune. Fata asta mi-a zis ca i-a spus ca de ce nu lupta si ca poate m-am suparat ca n-a mai stat cu mine si n-a vrut sa faca cu mine ea a zis : ca daca eu i-am spus ca nu mai vreau sa fim bff nu mai are de ce sa lupte si ca ce o doare pe ea ca m-am suparat. Ea nu a luptat deloc paba sa-i zic. Dar eu inca tin la ea si nu vreau sa nu mai fim bff. Dar daca ii cer scuze poate ca o sa zica ca sunt proasta deoarece eu mereu am iertat-o. Nu stiu ce sa fac!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca-ti ceri scuze atunci cand gresesti nu inseamna ca esti prost. Tu i-ai zis ca nu mai vrei sa fii prietena cu ea. Nu cred ca ti-ar fi convenit daca ea iti spunea tie chestia asta.

1 răspuns:
| Bøøgey a răspuns:

Nu fii trista. Ai doar 10 ani, mai ai timp sa-ti faci alte BFF-uri d-astea.