| VladConstantin20 a întrebat:

Bună boboci >:!
Cum a fost în prima zi de liceu puppy dog eyes?

Vă place la liceu sau vă e dor de școală?

Răspuns Câştigător
| Yosifica a răspuns:

Buna, mi-am intalnit colegii vechi dar si altii noi :X am facut cunostinta, am o diriginta foarte de treaba, intelegatoare si intr-un fel mi-e dor de scoala, de nebuniile din pauze si ore, mi-e dor de cat de uniti eram, de doamne invatatoare, diriginta :X imi vine sa plang.dar asa e viata, crestem si mergem inainte.La tine cum a fost?

| VladConstantin20 explică (pentru Yosifica):

Sunt de acord cu multe din ce ai spus. Mi-am cunoscut noi colegi, sunt de treabă, diriginta la fel, profii majoritatea sunt și ei, sunt cu două colege în clasă dar într-un fel mi-e dor de nebuniile din generală, de vechii colegi, vechii profi, de tot ce era în școală în principal. Oricum, până acum liceul e destul de ok. Succes în continuare pe noul an școlar big grin!

| Yosifica a răspuns (pentru VladConstantin20):

Multumesc la fel si multumesc pentru fundita si nu uita anii de liceu sunt cei mai frumosi! bucurate de eihappy

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Liceul nu este tot școală?
Cei mai frumoși ani sunt copilăria și anii de de școală (mai ales liceul).
Mult succes în noul an școlar.
Pa, pa.

| VladConstantin20 explică (pentru Legiuitoarea):

Ai dreptate, e tot școală, doar că nu mai sunt aceeași colegi (nu toți), aceeași profi, etc. Ar fi trebuit să scriu „generală". Mulțumesc pentru urare, sper să fie unul bun big grin.

| darrio2007 a răspuns:

Tot scoala este.Dar cu alte materii.