Cei din zodia Taur incapatanati, incapatanare ce duce de cele mai multe ori spre violenta, cei din Zodia Scorpion joviali, placuti, fatarnici si doar o data te musca, si-atunci mortal. Este bine sa te feresti de nativii din amandoua zodii, pe cat se poate...
Scorpionul n-are nicio sansa in fata taurului (in materie de incapatanare). Taurul este cea mai indaratnica zodie, din tot zodiacul.
Eu sunt taur, tata e scorpion
Eu sunt foarte incapatanata, geloasa, posesiva... exact ce spune zodia
SI tata e o persoana foarte dificila, se supara usor, dar cred ca eu sunt mai incapatanata.Si sunt si foarte emotiva.
Scorpionul, ma refer la diferenta dintre mine si o prietena, eu cedez mai usor, sunt taur, dar ea foarte greu, fiind scorpion.Acum depinde si de personalitate.Nu zodia isi spune numele, ci omul.
Dupa parerea mea, nu tine de zodia in care esti nascut daca esti incapatanat, timid, vorbaret sau alte minuni;)) Fiecare avem personalitatea noastra, care, zic eu, nu tine strict de zodie. OK, poate contribuie putin si semnul sub care esti nascut, dar nu foarte mult.
De exemplu, eu sunt taur [si da, recunosc, sunt destul de incapatanata, dar in sensul bun, zic eu :D], dar cunosc persoane in zodia leu, sau chiar balanta, foarte incapatanate, nu te mai intelegi deloc cu ele daca le intra ceva in cap...
Si ca sa iti raspund si la intrebare, cred ca taurul;;) Citeste aici: http://www.astronet.ro/zodii.htm
Scorpionul in elementul lui este apa, taurul in elementul lui este... iarba si comunal.Nostim nu!
Taurul; si nu spun asta pentru ca sunt scorpion; oricum, elena are dreptate, daca merita efortul, actionam
Cu siguranta Capricornul. Eu sunt Scorpion si cunosc multi nativi din zodia Taurului. Incapatanarea mea depinde de persoana cu care ma contrazic si de cat de mult imi doresc acel lucru. Pot spune ca, in general nu imi place se ma contrazic si prefer sa determin persoana respectiva sa gandeasca la fel ca mine prin diferite metode.