| Lovξ a întrebat:

buna,o problema vesnica, dragosteea...deci sa incep: am avut o asa zisa "relatie cu un tip" si el se pare ca m`a facut sa sufar,dar un baiat m`a ajutat sa trec peste,cu vb bune si incurajari,pana si-a facut curaj sa ma invite in oras, dar problema este ca am iesit cu el. eu fiind indragostita pana peste cap de el, si acum a plecat in cantonament timp de vreo 2 luni. Dupa intalnire el mi-a zis ca am facut primul pas,si ca mai avem putin:X.dar eu acum sunt confuza.ce sa mai fac,mi`e frica k atunci cand se va intoarce, daca nu voi mai fi asa indragostita de el, sau daca nu va mai fi el asa interesat de mine? CE SA MAI FACCCC, nu vreau sa-l pierddd...dar nici sa-l astept in zadar si cand vine sa nu mai fie nimic straight face. hellp

Răspuns Câştigător
| DizzyRawrr a răspuns:

Eu zic ca daca te-a ajutat sa treci peste alt baiat, el chiar te place. Dar ce vreau sa zic este sa nu iti fie frica, pentru ca, cum am mai zis, daca te-a ajutat, chiar ii place de tine, si nu cred ca o sa lase totul balta, pentru 2 luni de cantonament`..eu zic sa nu te panichezi, ca` va intelege ca nu are rost. Mai vorbiti prin mesaje, cum a zis si Maly00, dar nu parea nici prea disperata pentru ca [iti` zic din proprie experienta`], baietilor nu le place o fata prea atasata.dar cred ca stii si tu astawinking. Deci vorbiti la telefoon, dar nu il suna de o mie de ori pe zi`, si eu cred ca intr-un final veti` face si `al doilea pas`. Sper ca te-am ajutat cu ceva, orice.

Mult noroc! :*:*

3 răspunsuri:
| kiv1990 a răspuns:

Nu-ti fie frica, n-o sa-ti treaca, in plus vei avea relatie cu un fotbalist

| maly00 a răspuns:

Vb cu el prin sms-uri si poate asa faceti al 2'lea pas

| Lovξ explică:

Multumesc tuturor:****