| deutza_5781 a întrebat:

Buna-Buna!:p am si eu o intrebare cunosc un baiat de aproape 4 ani de zile si am o problema! L-am placut ca sa spun asa l-am placut un pic mai mult dar, s-a intamplat o adevarata harababura intre noi asa ca acum ceva timp am luat decizia sa sterg tot ce e legat de el si sa stau departe i-am sters id-ul numarul de telefon. tot ce e legat de el dar mai am o problema de cand l-am cunoscut nu il spinonam nu ma spiona doar ca de atunci ne intalnim peste tot pe unde mergem dam numai nas in nas iar cand spun nas in nas vreau sa zic ca ne trezim unu in fata celuilalt la inceput am zis ca e decat coincidenta dar chestia asta nu inceteaza de exemplu ies afara dau de el merg pe strada dau de el ma duc la scoala dau de el peste tot pe unde merg nu conteaza cu cine merg sau unde merg dar dau de elstraight facex( nu ne spionam nu nimic vreau sa zic ca acum am inceput sa am presimntiri ca dau de el cu cateva minute sau secunde inainte sa dam din nou nas in nas:S am inceput sa nu mai ies din casa ca sa nu dau de el... dar nu e numai asta de curand a inceput sa imi trimeata mesaje cu "cf?" de cate ori dam nas in nas nu ii raspund la mesaje fiindca vreau sa incetez sa il mai vad. Pe strada nu ne salutam nu facem nimic ne prefacem ca nu ne vedeam eu cel putin mereu ma prefac ca nu il vad desi nu este asa ce sa fac? cum sa scap de chestia asta? parca sunt blestematastraight facecrying ce se intampla nu mi sa mai intamplat niciodata in viata mea chestia astacrying de ce dau numai de el pe unde merg si vreau sa zic ca orasul nostru e destul de mare nu este mic sa zici ca de asta se intampla asa, e mare dar dam mereu unu de altu ce sa fac ca m-am plictisit sa stau in casa? x(

4 răspunsuri:
| greenish a răspuns:

Poate iti este dat sa fii cu elhee hee Stii tu vorba aia: ce iti e scris, in frunte ti-e pus. Din cate ai povestit tu, mi se par prea dese coincidentele asteahee hee Chiar nu am auzit nici un caz de genul pana acum happy Si nu are rost sa stai in casa datorita faptului ca te intalnesti cu el.Iesi afara si pur si simplu nu mai baga de seama ca te intalnesti cu el.happy

| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Eu cred ca el te spioneaza daca mereu va intalniti, umbla dupa tine si spera sa deschida o discutie pentru ca te place.Ar trebui sa-i raspunzi la sms-uri si sa vorbesti cu el ca sa iti dai seama ce intentii are, iar daca nu vrei sa fii cu el asa poti sa-i spui si te va lasa in pace, dar daca nu vorbesti cu el atunci va continua sa te tot bata la cap.Eu cred ca asa este cel mai bine.

| deutza_5781 explică:

Da si daca imi este dat sa fiu cu el cum spune-ti voi.noi doi mai de mult ne certam rau de tot nu stiu de ce oare probabil sa fim mai aproape unul de altu. dar acum are prietena imi e frica de ce s-ar putea intmpla nu vreau sa ma bag de aceea nu ii raspund nici la mesajesadel trebuie sa hotareasca nu eu m-am indepartat fiindca asa am crezut eu ca fac cel mai bine dar uite ca se intampla lucrurile astea...cateodata stau si ma intreb ce tot vrea destinu de la mine?happy ca nici eu nu mai inteleg.

| Alexstrasza a răspuns:

Am impresia ca esti indragostita de el si el la fel happy ce pot sa zic... incearca sa fii cu el, de ce nu? Daca e pe gustul tau, merita happy Multa bafta