Normal ca nu.Este adevarat ca Dumnezeu ne judeca pe toti insa judecatorul doar da o sentinta celor care fac rele...aceasta este legea si nu are nicio treaba cu BibliaScrierea din Biblie se refera sa nu te trezesti destept si sa omori pe cineva doarece crezi tu ca asa merita, sau sa-l torturezi sau altele...pe cand judecatorul doar da sentinta:este vinovat si se duce la inchisoare(care este doar o cladire in care trebuie sa stea o perioada de timp si nu e nimic rau deoarece le da un pat, le da mancare, isi pot suna rudele prin telefonul inchisori sau pot primi vizite) sau nu sunt vinovati si li se da drumul. Sper ca te-am lamurit
Acea zicere nu se referea la judecatori, daca ai citit Biblia ai vazut ca si acolo erau judecatori. La judecatori aceasta le este profesia: sa faca dreptate. Numai bine!
Mersi pentru funda!...credeam ca o sa alegi alt raspuns ca fiind castigator...chiar nu ma asteptam sa-mi dai mie fundaMersi mult!
Fara suparare dar asta e una din cele mai stupide intrebari pe care am citit-o pe acest site. In primul rand tu nu cunosti legislatia, intrucat sentinta nu este data de judecator, acesta avand in general rolul de mediator, el fiind si cel care pe timpul unui proces trebuie sa se asigure ca nici o procedura legala nu este viciata. In plus, judecatorul nu ''judeca'' ci doar constata faptele in functie de probe. Cu ajutorul acelor probe stabileste nivelul tau de vinovatie. Daca stabileste ca ai furat nu inseamna ca te considera un om rau, pur si simplu stabileste ca ai furat (asta nu ai inteles tu, dincolo de faptul ca nu ai inteles nici faptul ca in majoritatea proceselor, juriul decide, nicidecum judecatorul), drept pentru care are grija ca justitia sa isi urmeze cursul. Pacatuiesti tu de 2 ori mai mult sa stii pentru faptul ca esti neinstruit, ori niciun Dumnezeu nu o sa-si vrea ''copiii'' necititi, sa stii!