anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună.Ca sa incep direct.In primul rand sunt minora de 15 ani că sa încep.Azi am mers cu pantaloni scurți la școală pentru că era cald afară a fost totul ok.Cand s-a terminat toate orele m-am dus acasă mergeam liniștită și ușor o dubiță roșie s-a apropiat de mine.Eu nu am fost atenta că stăteam pe telefon, dubiță se apropia așa de încet langa mine a deschis geamul (arată că un African) si s-a uitat la mine direct in ochi și mi-a spus sa intru în mașină, mi-a spus a doua oară sa intru în mașină și după a dat viteză (am realizat că cineva era în spatele meu) Nu am înțeles deloc daca asta o fi fost o gluma (sper sa fii fost) I-am explicat mamei.Si ea mi-a spus din cauză cum m-am îmbrăcat cum sa mă îmbrac mult mai decent (am purtat doar un tricou și pantaloni scurți) Știu că și mama are dreptate.Dar acum sa nu mai port pantaloni scurți din cauza că pățesc ceva?

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dar de fapt, ce ai "pățit"?

| Madaxo97 a răspuns:

Nu este normal așa ceva dar din păcate așa sunt unii bărbați, niste animale, ca dacă ar fi umani s-ar controla, numai animalele nu se pot controla si acționează din instinct.
Nu trebuie acum sa ne torturam ca femei sa nu mai purtam o rochie, o fusta, pantaloni scurți, pe căldurile astea mai ales, din cauza unor animale libidinoase numite "bărbați". Ai grijă, când mai ești urmărită fugi cat te țin picioarele, poată mereu cu tine un spray cu piper, și chiar un briceag, nu știi niciodată când ai nevoie, fi pregătită sa te aperi in caz de orice.
Nu e în niciun caz vina ta ca ai purtat niște pantaloni scurți, puteai sa fi si în lenjerie intima, nu are nimeni dreptul sa te hartuiască sexual, nu e o invitație la viol îmbrăcămintea sumară. Este vară, e cald si e normal sa te îmbraci așa.

| 1onurSimion a răspuns:

Obsedați sexuali. Animale. Oamenii fără frica lui Dumnezeu. ia-ți un spray lângă tine când mai vezi că se apropie astfel de bolnavi sexului obsedați sexuali pedofili dăle pe ochii ăia satanici plini de prostie...

suntserios
| suntserios a răspuns:

NU, nu e vina ta ca porti pantaloni scurti.
E vina celor care au niste probleme psihice incat sa agreseze fete de 15 ani pe strada.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Imbraca-te cum doresti, dar fii mai atenta cand mergi pe strada, ramai in zonele sigure, evita sa ramai singura in preajma dubiosilor.
Si exprima-te mai clar, ca probabil ai intrat la liceu, si e greu de citit ceea ce formulezi. Organizeaza textul pe paragrafe, foloseste semne de punctuatie.

| SoropCatalin a răspuns:

Trebuia să te duci la școală în pantaloni lungi!