Pai, mi-am pus in cap sa iau Londra la pas vara asta, am nevoie de o vacanta impreuna cu iubitul, trebuie sa ne rezolvam anumite probleme de cuplu, sa ne relaxam si sa facem sedinte drastice de shopping . Apoi, am de gand sa petrec mai mult timp cu rudele apropiate, pe care le-am cam neglijat in ultima perioada datorita lipsei de timp si a problemelor de fiecare zi, vreau sa dorm pana tarziu, sa fac excursii si sa ma plimb toata vara, ca m-am saturat pana peste cap de praful si de eternul gri al Bucurestiului. Vreau ca la sfarsitul verii sa ma intorc cu bateriile reincarcate!
Mult succes si o vara cat mai placuta!
Eu vreau sa dau de permis, sa iau sala, orasul si apoi sa pot conduce la sfaritul verii! Tineti-mi pumnii!
Ce bine ca a venit vacanta:X:X Pai ce sa-ti spun dupa ce termin si cu admiterea pentru ca tocmai am terminat cls a 8-a, voi incerca sa stau cat de mult pot. Dupa ce ma plictisesc o sa ma duc pe la bazin, la piscina, pe afara, la un suc, la plimbare.Mai tarziu poate si pe la mare:X:X sau la munte acum e alegerea ta vacanta placuta!:*