| nykol112 a întrebat:

Buna ... cam acum 2 seri nu puteam sa dorm cam pe la 11:50 am stins televizorul si ma tot foiam in pat . dintr-o data ma apuca o tuse grea desi nu sunt racita eu aveam oblonu pus la geam si se vedea lumina de afara prin gaurele deschid ochii deodata si prin acele gaurele o lumina puternica mai puternica ca lumina zilei tine asta 5 secunde eu practic parca nu puteam sa fac nici o miscare .A doua ii zic mamei si ea zice ca pot sa am anemie ma duc la doctor perfect sanatoasa .am discutat cu un prieten de-a lu fratemiu care este clarvazator si mi-a zis ca acest semn ar putea fi ca as avea o schimbare in mine . ca as putea sa devin clar vazator e adevarat ? mentionez am 13 ani . dau BIG FUNDA cine ma poate ajjuta!

Răspuns Câştigător
| pedobear a răspuns:

Http://serendip.brynmawr.edu/exchange/node/1740

Daca stii engleza.

4 răspunsuri:
| gazza01 a răspuns:

Chiar daca ai 13 ani, nu mai crede ca tot ce zboara se mananca... Daca oamenii s'au intoarce din morti, dc nu'i vedem? Sau daca ar exista fantome dc nu mai oamenii care "au har" pot "vorbii" cu ele? laughing La fiecare intamplare exista o explicatzie... Si mie mi se intampla chestii ciudate, ca sa zic asa si ca sa ma linistesc pe mine
insumi incerc sa o gasesc, oricat de stupida ar fi... Fa si tu asa si lasa balta faza cu clarvazatorii! Bft :*

| SuperMagicSmile a răspuns:

Poate fii doar un caz de vise lucide sau paralizie in somn...Pe scurt, desii corpul tau este adormit(de aceea nu il mai simti si crezi ca esti paralizata) mintea ta este treaza si nu chiar visezi, ci ai halucinatii.
Ceea ce e ciudat este ca de obicei acele halucinatii sunt cam inspaimantatoare(iau forma unor figuri fantomatice sau cateodata persoane).

...sau ce ai patit tu e exact ca intr-un banc in care Bula se duce sa fumeze o tigara pe balcon si vede un ditamai globu` de lumina care se tot intoarce de cateva ori. Apoi cand intra inapoi in casa,mama sa il intreaba unde a fost si el zice "Pai pe balcon, sa fumez o tigara" si maicasa ii zice "Pai cum mama, trei zile?"laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu-si poate vedea viitorul si nu vad legatura postarii tale cu Dragoste si sex.

| nykol112 explică:

Bine cand am zis ca nu puteam sa fac nimic nu era paralizie ce mi-ati dat voi pur si simplu cand vezi cv uluitor mai te misti din loc?