anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cam care sunt costurile unei sedinte de psihoterapie, la un cabinet particular, pentru un adult 20+, daca acestea variaza in timp (intreb pentru orice eventualitate).Si, in medie, cam odata la cat timp se poate face o a 2-a - a 3-a etc. programare la cabinetul respectiv? Multumesc anticipat.

5 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Sedinta (nu consultatia) este in jur de 50 de lei. Se face o data pe saptamana, sau o data pe luna, depinde. Dar nu stiu daca stii, psihiatria romaneasca e ramasa in urma, ar psihoterapia e mai pretentioasa decat tratamentul medicamentos. Sa nu dai banii degeaba. In primul rand sa ai un diagnostic sigur, si iti va spune psihiatrul daca ai nevoie de psihoterapie.

| anonim_4396 explică (pentru minrest):

Intrebarea mea este cum se procedeaza mai exact, pe scurt situatia mea este aceasta: in prezent nu am un medic de familie, (nu mai mentionez de un psihiatru) nu mai sunt scolara, nu lucrez si nu cunosc cam de ce as avea nevoie la mana pentru a fi primita intr-un asfel de cabinet.In caz de cunosti mai bine si ma poti ajuta la intrebare astept un alt reply din partea ta.O seara buna.

| minrest a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa inteleg ca nu mai ai asigurare de sanatate? In cazul asta totul te va coasta mai scump.

| anonim_4396 explică (pentru minrest):

Te rog schimba-ti setarile sa-ti pot trimite si eu un mesaj in privat happy, thx.

| minrest a răspuns (pentru anonim_4396):

Da.