Nu este cazul, daca raspunsul tau a fost apreciat ca bun, cel in cauza iti acorda acest calificativ si tu deja ai facut ceva activitate pentru aceasta apreciere.
Daca multumesti cuiva pentru aceasta apreciere ar insemna ca, tu simti ca aprecierea in cauza n-a fost meritata si nu cred ca asa faci un bine cuiva.
Au fost cazuri cand am primit si mesaj de la userul caruia i-am raspuns si mi-a mai cerut ceva pareri si atunci i-am raspuns la ce am fost intrebata.
De exemplu, de la tine am primit o "fundita" insa ulterior am aflat ca raspunsul meu nu a fost cel mai indicat si ti-am scris mesaj, informandu-te asupra raspunsului corect.
Asa trebuie sa procedam toti pentru a avea intr-adevar multumirea sufleteasca pentru ca am facut ce este corect.
Un gand bun si multa sanatate.
Nu... ar suna ca o rasplata funda asta, de la un timp nu imi mai pasa de ele
just helping kids
Pai nu am primit inca una, dar probabil da, insa nu de fiecare dat, pentru ca nu cred ca voi putea tine pasul. a
Bună.
Nu văd de ce trebuie să mai fac o completare.
Din partea mea are tot respectul!
Pa, pa.
Nu. Pt ce? el l-am ajutat pe respectivul. Asta e ca o multumire. nu? Adica eu il ajut pe el si el imi multumeste mie. Nu invers. Asta nu ar avea sens.
Pai noi ajutam si noua cine ne multumeste? utilizatorul prin funda deci, noi iar sa multumim si tot asa sa se repete ca un pleonasm?
Nu prea ma intreseaza acest sport.Imi e total indiferent daca primesc fundita sau nu, ideea e sa ajuti
Din moment ce raspunsul meu a fost declarat castigator, rezulta ca acesta i-a fost de folos persoanei respective(lucru care, desi ma bucura, nu-l arat). Deci acest gest este doar un mod de a mi se multumi pentru implicare, nu un serviciu facut mie. Avand in vedere aceste lucruri, nu vad motivul pentru care ar trebui sa-i multumesc persoanei respective.
Sa zicem ca nu simt nevoia asta, pentru ca, in fond, prin funda ma premiaza si imi multumeste cel care intreaba. Ar fi sa multumesc multumirilor lui
Oricum mi se pare mai firesc ca sa multumesc celor care mi-au raspuns la o intrebare atunci cand sunt multe raspunsuri bune si nu pot premia decat unul singur.
anonim_4396 întreabă:
Sjhxjcks întreabă: