| AnDrUtZzA_4008 a întrebat:

Cand va ganditi la,, moarte,, ce simtiti? Va rog! Am mare nevoie de acest raspuns.

Răspuns Câştigător
| Ecea a răspuns:

Daca nu acceptam realitatea, o sa treaca viata pe langa noi si o sa ramanem in urma.

12 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

Moartea pentru mine reprinzintă somnul veşnic. Când îţi moare cineva drag îţi pare rău, ai vrea să faci ceva dar numai poţi, plângi dar îţi trece. Până la urmă toţi o să ajunge în rai sau în iad.

| AnDrUtZzA_4008 explică (pentru Neimportant):

Da. Depinde cum ne traim viata

| Urzi23 a răspuns:

Daca ma gindesc la moartea mea se zbirleste parul pe mine ca dau ochii cu Dumnezeu si dau de mare necaz. Daca este cineva foarte drag mama tata frate sora as cadea in depresie, daca nu as avea credinta in Dumnezeu si forta rugaciunii.Si Salavarea cind trece pe drum ma rog pentru amaritul care se zbate intre viata si moarte.Este prea complex sa discutam in 5 cuvinte

| Ecea a răspuns:

Nimic special.
Imi imaginez un somn mai lung.
Pana la urma toti ajungem acolo si o sa ne acomodam cu ideea mai devreme sau mai tarziu.

| AnDrUtZzA_4008 explică (pentru Ecea):

Dar...cand moare (Doamne fereste) cineva drag tie ce simti?

| Ecea a răspuns (pentru AnDrUtZzA_4008):

Nu demult mi-a murit persoana care m-a crescut peste 18 ani,si mi-a parut rau,dar nimic mai mult.
Asta este,toti ne indreptam spre moarte,asta este si scopul nostru,ne nastem pentru a murii.
Consider ca mai mult decat sa iti para rau nu trebuie sa simti nimic,deoarece cand iti trece revii la viata normala.
Deci ai pierdut timpul suferind ore,zile,saptamani,luni pentru nimic, ca pana la urma trece si asta este realitatea, trebuie sa o acceptam.

| AnDrUtZzA_4008 explică (pentru Ecea):

Sunt de acord cu tine. Asta e viata si trebuie sa trecem peste toate obstacolele.

| AnDrUtZzA_4008 explică (pentru AnDrUtZzA_4008):

Aaaa...si imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat cu acea persoana

| Ecea a răspuns (pentru AnDrUtZzA_4008):

Daca nu acceptam realitatea, o sa treaca viata pe langa noi si o sa ramanem in urma.

| BlueOctober a răspuns:

Mi-e frica pentru ca nu stiu ce e dincolo,pentru ca as lasa aici toate persoanele dragi,si nu stiu cum e fara ele, nu ma pot gandi prea mult la asta ca nu face deloc bine, dar tu ce simti?

| AnDrUtZzA_4008 explică (pentru BlueOctober):

Pai in general eu sunt o fricoasa.Cand ma gandesc la moate sunt bucuroasa ca o sa plec din aceasta lume si o sa parasesc si greutatile prin care voi trece dar in acelasi timp imi este si frica deoarece nu stiu cum o voi duce in aceea lume.Imi este teama ca acele persoane pe care le iubesc nu vor mai fii langa mine sa ma sprijine si toate amintirile se vor evapora odata cu mine. Vreau sa ma bucur de viata asta chiar daca e plina de greutati

| BlueOctober a răspuns (pentru AnDrUtZzA_4008):

There we go!

| mihaela73 a răspuns:

Simt ceva groaznic, cumplit, ceva care ma deprima.e bine sa nu te gandesti la asa ceva