| gabitza05 a întrebat:

Buna!

Care a fost cea mai haioasa intamplare de la scoala?

Răspuns Câştigător
| PauLa.M a răspuns:

Anul trecut am invatat de dimineata si am avut prostul obicei ca in fiecare seara sa particip la diferite distractii si sa plec direct la scoala.normal eram rupta de oboseala.
intr o ora de engleza am adormit...si nici nu stiu cand a iesit din clasa profa.ca m am trezit in urmatoarea ora ...de fapt profa de romana m a trezit pentru ca sforaiam...
frumoasa viata de liceu

9 răspunsuri:
| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Hm...multehappy
l`am stropyt pe director cu apa`n cap

m`a udat un baiat si aveam o bluza alba...noroc ca aveam sutien blushing [amuzant pentru ei ca eu...]

colegii mei[bayetyy] faceau predica pe bani laughing

...etc...

| arysa a răspuns:

Pai... urcam intr-o zi la etaj si o colega mai nebuna a venit la mine s a inceput sa ma zgaltaie(pe scari) si eu cum sunt impiedicata din fire m-am dezechilibrat; colega incerca sa ma tina, mie imi alunecau picioarele si tot ce mai stiu e ca m-am trezit in genunchi laughingmdaa... cecolegi am.(bine ca nu m-au vazut decat cateva persoane din clasa)

Si o faza nou-nouta veneam de la etaj suparata foc pe un baiat si pe o profa care m-a trimis prin liceu cu treaba(eram de servici pe scoala) si am inceput sa-i vorbesc de "dulce" pe amandoi dar am vazut ca prietena mea nu zicea nimic si cand m-am intors: profa in spatele meu... ups... da am scapat si de data asta, mi-a aruncat o privire piezisa si a plecat.

| Farcas a răspuns:

Eu azi nu m-am dus ca m-am trezit tarziu asa ca am toata dimineata la dispozitie sa iti povestesclaughing
Eram odata cu o colega si vorbeam despre profesoara de engleza, una f rea.Am inceput sa o fac in toate felurile la care sa aflu ca era in spatele meubig grin
Odata eram in ora de mate, si eram somnoroasa, doar e ora de matehee hee asa si...profa ne spunea care vrem maine sa raspundem sa se ridice in picioare.eu aveam telefonul in blugi mei cei mulatzi pus pe vibrat, si exact in momentu ala am primit un mesaj, si cum eram f somnoroasa si cu capu in nori, mam speriat si mam ridicat in picioarelaughing degeaba am incercat sa-i explic la profa ca nu ma crezut si a doua ora a trebuit sa raspundlaughing
Atunci mai sunt multe faza cand iar eram dimineata adormita si mergeam la scoala tot cu bluza pe doslaughing)
Sau odata cand aveam test la geogra. Un coleg tot imi trimitea mesaje cu raspunsurile pe telefon si eu ii ziceam la profa ca ii mesaj de la mami daca pot sa ii raspund.Pana la urma si-a dat ea seama ca nu e ceva in neregula asa ca a luat telefonul colegului si s`a uitat la mesaje unde a vazut,, Podisul Getic, Carpati Curburii etc,, si i`a spus profa ce ii cu mesaju asta trimis mie, iar colegu meu i-a zis,, Acolo facem luna de miere,,laughinglaughing

altele nu mai imi vin in minte, sper ca ti-au placut.

| gabitza05 explică:

Foarte haioase laughing

| kitty223 a răspuns:

Pai, stai sa ma gandesc mai bine...

cred ca cea mai amuzanta intamplare a fost atunci cand aveam un test la geografie si faceam testul in grup, eu cu colega de banca si colegele din banca din spate, si la un moment dat cand nu stiam la o intrebare, dau sa trag caietul din banca sa vad raspunsul la o intrebare si profa vede si atunci imi spune sa pun caietul in banca si eu ii zic, ca puneam caietul iun banca pentru ca imi cadea, aluneca pe ghiozdan (asta se intamplase anul trecut )

anul acesta sateam cu un picior iesit din banca, si era iesit cam tare si colega din banca de langa era la fel, si trece el directoru' la ora de mate pentru ca el e profu, si se inpiedica de picioarele noastre si noi ni le tragem cand veden asta si se duce in banca din fata. Noi nuream de ras, mai ales eu si colega mea, dupa aceea incepe si el sa rada si ne-a spus sa nu mai tinem picioarele afara din banci, si noi l-am ascultat, asa de mult incat si profa de engleza era sa se duca in nas, findca ne tineam picioaremle afara din banci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca la un meci de handbal ...eu luasem mingea si am aruncat la poartda. a doaua oara cant sa arunc la poarta am aruncat mingea din saritura si am intrat in poarta
. a cazut poarta si am cazut si eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda--cred ca as avea ce sa zic eram odata la scoala la o prietena pentru. ca eu nu faceam ore in ziua respectiva iar prietena la care m-am dus atunci era de servici pe scoala si am inceput noi sa jucam adevar sau provocare, ei bine nu stiu cum s-a intamplat faza ca sticla (care se oprea numai la mine dupa ce oinvarteam)s-a oprit si la ea(in sfarsit)... ei bine cum sunt eu mai nebuna de fel... i-am pus o provocare(alesese provocare)de nu se mai putea opri din ras o pusesem sa ii puna o pocnitoare in pantof profului de fizic(directorului)rolling on the floorrolling on the floor vai saracul om ce a mai sarit in sus la 2 metrirolling on the floorrolling on the floordar in acelasi timp saracele de noi pentru ca a trebuit sa o luam la sanatoasa (ei bine, cel putin pana se linistea omul)rolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cool

| cristi_8686 a răspuns:

Cred ca cea mai haioasa a fost cea de la (Inform) cind am lovit intimplator masa si a cazut cactusul in miinile mele si pamintul din pahar pe tastatura.

Întrebări similare