anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna happy Care este cel mai frumos gest pe care l-ati vazut sau de care ati avut parte? Si in ce fel v-a influentat acesta?

3 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Un băiat mi-a ținut ușa când ieșeam din magazin, ala a fost unicul și singurul gest frumos primit din partea cuiva
Nici nu îl cunoșteam

| gemeni6226 a răspuns:

Am primit multe gesturi frumoase in decursul vietii de la barbati si si femei dar sincer nu mai tin minte care a fost cel mai frumos in schimb pot spune care m-a surprins cel mai mult si cel mai placut era intr-un supermarket si ma chimuiam cu 2 bagaje cand a venit un domn necunoscut si m-a ajutat pana la capat -am ramas surprinsa ca nu e un gest pe care barbatii il fac des sau nu il fac deloc de aceea am fost foarte placut surprinsa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mama la 18 ani a fost urmarită de o masina si niste barbati au incercat să o traga inauntru, spunandu-i,, Tu vii cu noi"
Ea l-a impins pe cel care a incercat s-o tragă. A fugit intr-un magazin, iar un barbat de acolo s-a prefacut că era iubitul ei si a iesit cu ea de mână ca sa ii intimideze pe cei din masina si au fugit impreuna de acolo.