| anamaryya_9939 a întrebat:

care imi da spune jh mie niste descrieri la poze pe hi5?

ceva original!
fundita*

Răspuns Câştigător
| qweer a răspuns:

Daca rolul asta mi-a fost dat in acest joc o sa-l joc. Totul e scris, nu depinde de noroc. > Lasa aparenta Si gusta esenta =p~; x"

♥ Certurile stii. Faze, prostii. Sau cand ne purtam ca niste copii. Ce zici... Ai uitat? Vrei sa-ti amintesc? ♥ Tot ce conteaza e ca Te IUBESC! [:X] ♥

• teOretiC` ma adOri` ...practiC` ma iubesti`!

• Zambesc`! Nu regret`! Nu am gresit`.am iubit`! il iubesc:X si am simtit!`; x.

Nimeni nu-mi poate fura zambetu` care imi apare atunci cand ma gandesc la tine!`; x

♥Am avut ocazia de a ma juca Qu oricine.si totuji am ales sa te iubesQ pe tine!`♥

Vreau Ca Cine Ma Va Tine In Bratzee Sa O Faca Asa Cum Trebuiee!`

SUFLET | de` Copil, | LACRIMI | de` adult Sh` eSentSa tare, asta e | FETITSA | Care te-a ridiCat | MEREU | in piCioare`

Pentru ca de placut, poti sa placi mai multe fete | dar de iubit, poti iubi doar una `!

● Sunt doi indragositi care nu se intalnesc, Doua persoane despartite care se doresc, Doua suflete aflate la o rascruce, Doua lacrimi dar nici una nu mai curge! ●

Nu pretinde ca este usor.Nu e asa.Nu exista defecte cand nu exista dragoste!

El A FosSt De Vinaa Ca De Fiecare Dataa.Inceteazaa Fataa Sa Te Simtzi Vinovata!`.ti-a Promis.Stiu.Te`a Mintzit Stiu.El O Sa Regretee cand E Prea Tarziuu!`

Ai primit tot ce-ti doreai, pentru ca ai tras din greu ca sa le ai! Sunt lucruri banale care te fac sa zambesti si sa ajungi fara sa vrei sa le iubesti!`; x

Cand iesi fara ea, nu te controleaza, nu te suna, Tu stii ca te iubeste, dar nu vrea sa tsi.o spuna`

Era o COpilaa Candva`. Acum S`a Schimbat din cauza Ta! Gandestee Altfel "Pustoaicaa"!

Hei Tu `. Aminteste`ti Clipelee bune. Aminteste`ti de mine asa Cum mai Cunoscut. Tine minte dragosteaa Ce ne-a salvat mult. :X

Poti sa vopsesti o cioara in alb ca nu va fi porumbel...la fel cum nici una dintre voi nu va fi ce am fost eu pentru el...; x"

Daca`am fite``sunt`Fitze de indragostita'`"Jhi sunt`ale melle` `deloc ale tale``.[][]Aaa si`Ink ceva``daca`nu-Ti convine``nu`Mi `spune`Mie''... Spune-I Lu Mata!`:]]

Si o vezi cum zambeste, cat este de fericita. Este atat de constienta cat de mult este iubita!`

Spune`mi, spune`mi acum ce simti. nu vreau sa cred ca iar ma mintzi. De ma yubesti, ramai cu mine, o viata vreau sa stai cu mine:X"

• E de ajuns sa am incredere in mine • In ce pot sa fac ca sa fie bine • Poate intr-o zi iti vei aminti • Ca am avut grija de tine • Macar o zi •

• Si ti-as pune intrebari multee da` stiu ca raspunsurile tale vor fi mereu "..." puncte, puncte

Tocurile au fost facute pentru ca femeia sa calce lumea in picioare. Intr'un mod elegant.

Unde am fost eu, n-o sa ajunga niciodata. Iar daca crede asta, e o proasta;;]

Fara griji si fara ganduri negre.Toata lumea e pe caterinca si se vede.

Ai grija cum iti formulezi criticile, s-ar putea sa pici de prost.

Prea multe complicatii care n-au nici un rost.

You said many lies and I always believed you...

Am uitat ce ti-am spus si cum eram `nainte. N-am uitat sa te iubesc, doar ca nu-mi aduc aminte

Sunt unele persoane care-mi raman mereuu in suflet, oricat ar gresiii`.

O clipa langa tine n-as putea s-o uit...Iti jur ca nu-i iubire, e un pic mai mult.

Eu sunt ca aerul, dar te las fara respiratie'. bruneta, ochi caprui, sursa ta de inspiratie;;].

Se vede in ochii ei ca doar la el se gandeste :]

Au fost promisiuni cum ca o sa se iubeasca pana cand soarele o sa inceteze sa traiasca.

Joaca`te cu mintea lor sa uite cum ii cheama, cine sunt si ce vor.

E trist sa suferi uneori... Dar e frumos cand dragostea te face sa zbori; x.

Uita`te bine la ea si tine`o minte, Caci o fata asa nu se vinde

E bine sa stii ca nu poti sa fugi de tine, Si ca doar in filme actorii supravietuiesc printre ruine!"

Cu siguranţă n-are nevoie de motive că zdreanţa`i zdreanţă. Zice că`l iubeşte dar se poartă de parcă nu`i pasă, pe târfă n`ai cum s-o faci femeie de casă.

Oare. Fara ea ai fii la fel? Da oare. Fara ea te`ai simti altfel? Caci daca e departe, nu te mai simti intreg. Spui : " Pune-o intr-o mie de fete ca tot pe ea 0 aleg.

Love is for free

''Sunt o fata rasfatata, asta sti prea bine, dar fata asta rasfatata te iubeste doar pe tine ''
'

0 răspunsuri: