Cînd au decis părintii tăi să te facă? Ora, secunda, minutul,(Dar nu cind te ai născut) ci cînd au decis ei să te conceapă.
Nu ai decat sa iti intrebi tu parintii asa ceva si care e legatura cu ce am intrebat eu? Daca te referi la formula cu viteza luminii, daca nu stiai e o formula generala, nimeni nu le va schimba doar ca e minus sau plus 0, 0000000001.
Raspunde la intrebarea asta si adu si dovezi. http://www.tpu.ro/......nivers-ar/
Cate stele sunt in univers
Viteza lumini
ce este materia neagra
de ce se dilata universul
teoria sirurilor
mecanica quantica
iti dau eu funda daca imi raspunzi la ele
Viteza luminii=299.792.458 m/s (am invatat la fizica)
Stelele nu vor fi niciodata un naumit numar deoarece ele mor si dau anstere la altele continuu
Materia neagra=cea care contine masa intreaga a Universului
La restul nu stiu.
Imi cer scuze pentru greselile de scriere
Viteza lumini este relativa deoarece ceea ce tu mi-ai spus sunt conditile perfecte de propagare lumini se deplaseaza diferit in medii diferite si se aproximeaza ca aceea e viteza(Deoarece nici nu corp nu o poate atinge sau depasi).
Si despre materia neagra sunt doar speculatii... deoarece nimeni nu a gasit-o nimeni nu a produs-o dar se speculeaza ca aceasta materie neagra exista si din motivul ei se dilata universul(planetele se distanteaza.) dar la fel sunt doar speculatii.
Pai cea mai grea intrebare e "Ce-ar fi fost daca" pentru ca nu poti raspunde la ea. Si desi e frea oamenii si-o pun in fiecare zi.