| maria999 a întrebat:

Cate kilograme ar trebui sa am la 14 ani si inaltime 1.60?

Răspuns Câştigător
| LifeIsColour a răspuns:

Nu am stiut... oricum,discuta cu mama ta,accepta sfaturi din partea ei, poate nu ai o alimentatie corespunzatoare ori sari peste mese.Ia calciu, fier, vitamine, pentru a preveni o posibila anemie si hraneste-te cat mai bine.Pana la urma, asta nu este o problema, sunt foarte multe fete care sunt mai slabe decat ar trebui pentru inaltimea pe care o au, si nu isi face probleme din pricina acestui lucru, ori nu se simt complexate de acest lucru.Aici putem vorbi despre un lucru genetic,ce il mostenesti de la rude din familia ta, daca mama ta, bunica, matusa etc sunt si au fost slabe, tu nu ai cum sa fii...grasa,sau mai implinita.Insa asta nu inseamna ca e imposibil sa nu te ingrasi. Poate cand vei mai creste, lucrurile vor sta altfel.Pa-pa!happy

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dar tu câte ai?
În mod normal, 50 de kilograme.
Pa, pa.

| darrio2007 a răspuns:

Introdu datele tale aici si calculeaza:http://calorii.slabute.ro/calculator-imc.html

| mona a răspuns:

Maxim 50 kg

| SuneteDeChitara a răspuns:

Maxim 55.
Minim 40.

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,intre 50 si 55 de kg. Daca depasesti aceasta limita nu este o crima, poti slabi oricand.Esti la varsta la care caloriile pot fi arse cu usurinta, facand sport si avand un stil de viata sanatos, ce include respectarea meselor zilei insa, in acelasi timp, consumul alimentelor sanatoase si nicidecum fast-food. Sper ca te-am ajutat!

| maria999 explică (pentru LifeIsColour):

Problema la mine este ca sunt prea slaba am 43 de kg.

| LifeIsColour a răspuns (pentru maria999):

Nu am stiut... oricum,discuta cu mama ta,accepta sfaturi din partea ei, poate nu ai o alimentatie corespunzatoare ori sari peste mese.Ia calciu, fier, vitamine, pentru a preveni o posibila anemie si hraneste-te cat mai bine.Pana la urma, asta nu este o problema, sunt foarte multe fete care sunt mai slabe decat ar trebui pentru inaltimea pe care o au, si nu isi face probleme din pricina acestui lucru, ori nu se simt complexate de acest lucru.Aici putem vorbi despre un lucru genetic,ce il mostenesti de la rude din familia ta, daca mama ta, bunica, matusa etc sunt si au fost slabe, tu nu ai cum sa fii...grasa,sau mai implinita.Insa asta nu inseamna ca e imposibil sa nu te ingrasi. Poate cand vei mai creste, lucrurile vor sta altfel.Pa-pa!happy

| Clauvdgg a răspuns:

50 big grin