| 49Days a întrebat:

Buna!
Cati dintre voi simtiti sau ati simtit ca mergeti in gol desi toata lumea inainteaza? Ei sunt undeva si voi ati ramas acolo desi ati crescut, v-ati schimbat la randul vostru. Intelegeti ce zic?

2 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Probabil te referi la faptul ca unii, desi au inaintat in varsta, au ramas tot la stadiul de tineri.
Nu depinde de cati ani ai in cartea de identitate, ci de felul cum simti, traiesti anumite situatii.Aici,nu intra si maturitatea psihica. Poti fi o persoana responsabila,matura,dar cu o inima de copil.
Eu,de exemplu,chiar daca am o varsta matusalemica(dupa unii!),simt ca am o inima tanara,chiar fac unele lucruri specifice tinerilor(pe care nu am avut cum sa le fac in tinerete),ascult muzica rapp, hip-hop, dar si country.
Totul este, de cum simti ca esti, de cum vrei sa traiesti in asa fel ca sa nu te faci de ras in societate.Ca mai depinzi si de cei din jur, asta este alta problema! Atunci intervine maturitatea, ca sa nu devii ridicol.

| Miree a răspuns:

Suntem destul de mulţi în aceeaşi situaţie! Eu una am simţit şi am trecut prin asta. Dar am reuşit să mă înbărăbtez şi să trec mai repede peste, să revin la realitate cu încredere în mine!