| Anali a întrebat:

Caut o garsonieră/ apartament de închiriat in Brașov, sunt dispusă sa plătesc maxim 200 de euro. Mă poate ajuta cineva? (poate auziți sau știți pe cineva care închiriază) Am cautat pe toate site-urile dar ce am gasit ok ca si preț... condițiile nu sunt tocmai ok, plus plătesc si la agenție ????‍♀️. Tin foarte mult la curățenie (pereți curati, fără mucegai, igrasie etc), ma mut singură si nu mi-aș permite sa platesc mai mult de 200 €. Mulțumesc ????

4 răspunsuri:
| Kajun a răspuns:

Depinde și de zona in care vrei să stai. Apartament nu cred că găsești în banii aia, doar de la 250-300 euro în sus. Garsonierele am văzut că sunt cat de cat ok pe publi24 și olx.

| Anali explică (pentru Kajun):

Da asa am vazut si eu sad. Caut o garsonieră mobilată, sincera sa fiu nici nu cunosc foarte bine orașul, zonele, preturile... Am fost de cateva ori in Brasov si imi place tare mult, iubesc natura, muntele. Daca esti din BV si imi poți spune tu cate ceva, apreciez! Mulțumesc

| Kajun a răspuns (pentru Anali):

Prețurile nu diferă foarte mult. Ai putea merge in Tâmpa, Centru Vechi, Castelul Bran. Sunt multe de vizitat, nu cred că te poți plictisi în Brașov. Dacă cauți un mall poți merge in Coresi.

| Anali explică (pentru Kajun):

Mulțumesc! happy