| DoriB20 a întrebat:

Buna! Ce as putea face daca vecina a sarit sa ma bata(a tinut o sotul ei) si m-a amenintat ca ma cauta sa ma bata daca am fost la ea la usa sa ii spun frumos sa dea muzica mai incet? Doamna are destul de mult timp liber si pune muzica tare la boxe de 4 ori pe saptamana, eu sunt studenta la si am foarte mult de invatat.Nu vreau sa mai spun faptul ca mi-a trantit usa in nas si desi eu merg cu vorba buna la ea, ea striga si se agita in ultimul hal.

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Depui plangere la Politie daca nu intelege de vorbă bună.

| Violleta2022 a răspuns:

Fa reclamatie la Politie si cheama-i cand are muzica tare.

| DoriB20 explică (pentru Violleta2022):

Acum pe langa faptul ca pune muzica, iese pe hol(unde am eu peretele de la camera) impreuna cu sotul si socrii(locuiesc in acelasi bloc) si ma terorizeaza prin galagie.Rad,vorbesc tare si alearga atat ei cat si copiii.Pare copilaresc dar chiar asta se intampla, imi e frica sa chem Politia care va veni probabil cu un avertisment dar ei vor continua sa ma terorizeze.Nu stiu ce sa fac

| Violleta2022 a răspuns (pentru DoriB20):

Chemi Politia prima oara, iar daca continua, chemi televiziunea

suntserios
| suntserios a răspuns:

Suni la poliție de fiecare dată când nu respecta orele de liniște.

| sierra1 a răspuns:

"cauta sa ma bata daca am fost la ea la usa sa ii spun frumos sa dea muzica mai incet"

ar fi interesant de știut care e varianta vecinei. Știi cum e: adevărul e la mijloc

| dullcat a răspuns:

Suni la politie, fara alte discutii, fiindca vecina nu pare sa inteleaga cu vorba buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne ferește! Așa ceva nu este normal. Cum să sară la bătaie?

| literallythesamebruh a răspuns:

Nu ai ce să faci mai mult decât să depui plângere împotriva ei și să speri că va lăsa muzica la un volum rezonabil.

| Celdrept a răspuns:

Depune plângere pentru perturbarea liniștii și pentru agresivitate