| alexa_4370 a întrebat:

Buna!
Ce ati alege daca ati fi in locul meu : sa mergeti la munte 5 zile cu mama si tata sau sa mergeti la ziua iubitului?
Chiar nu stiu ce sa fac sad Multumeschappy

7 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Muntele... e de neratat!

| Reew a răspuns:

Eu nu as rata 5 zile la munte cu parintii, dar nu as rata nici ziua de nastere a iubitului, dar imi trece prin cap ca ziua lui va fi si la anul si tot asa, pe cand cu parintii la munte nu este niciodata sigur ca vei mai putea pleca si in plus cand vi de la munte te poti duce la iubitul tau sa-i dai un cadou si chiar sa-ti petreci cateva ore impreuna cu el.
Sper ca vei lua alegerea cea mai buna posibil! Succes! Sper ca ti-am fost de ajutor happy!

| chocolatemuffin a răspuns:

Pai intreaba-l daca vrea sa vina cu tine la munte si sa ii sarbatori-ti ziua acolo plus ca o sa fiti doar voi doiwinkingsper ca te-am ajutat.

| Daiana_1737 a răspuns:

Nu te poti gandi doar la tine, inseamna ca ai fi egoista sa faci asta.pentru el e un moment important si fiecare varsta are semnificatia sa. Daca parinti te inteleg ramai cu el deoarece nimic nu muta muntii din loc, gandeste ca poate vezi avea posibilitatea sa plecati impreuna la anulwinking
La multi ani iubitului tau! Sa fiti fericiti!

| Anonim_4797 a răspuns:

Eu ti-as sugera sa alegi ziua iubitului. dar alegerea iti apartine!

| Razvan a răspuns:

Muntele e the bestlove struckCu el o sa mai ai ocazia sa mai petreci si alta datahee hee

| Andruza a răspuns:

La munteeeeeeeeeelove struck