As fi extrem, dar extrem de suparata! Si as face tot posibilul, ca TPU-ul sa-si revina la loc. Dar primul lucru ar fi trimiterea unui e-mail Ralucai (am adresa ei de e-mail), ca sa aflu ce exact s-a intamplat.
Ar dispărea şi atât, ce pot face? Doar nu o să încep să plâng, asta este. Deşi nu cred că se va întâmpla aşa ceva.
O zi de doliu national si apoi tacere.RIP TPU
Dar nu pleaca el nicaieri. Daca voi nu ma iubiti eu va iubesc
Mi-ar parea rau, pentru ca aici am gasit niste oameni care, chiar daca nu ma cunosc, mi-au fost alaturi in niste momente foarte grele si mi-au ridicat moralul(iar ei nici macar nu stiu lucrul acesta). Mi-ar parea rau pentru ca aici am cunoscut oameni deosebiti.In afara de astea, nimic; vorba aceea "nu plange ca s-a terminat, bucura-te ca s-a intamplat".
1.) ...as schimba provider-ul de 'net!
2.) As incepe sa lacrimez... uitandu-ma direct la soare .
3.) As da fuga la biserica si m-as intoarce cu preotul, sa imi faca o slujba de exorcizare a laptop-ului .
4.) As bea ceva rece... maine se anunta canicula !
5.) M-as relaxa, pentru ca imi voi amintii ca cei ce au construit TPU sunt baieti (si fete) destepti(e) si au o solutie de back-up la care vor face apel in caz de nevoie.
6.) Ideea TPU nu este nici prima si cu siguranta nici ultima de acest fel! M-ar impiedica ceva (ca impreuna cu alti useri) sa pun bazele unui nou site unde "intrebatorii" sa poata sa gaseasca "raspunzatori"?
Orice obstacol este o provocare, ci nu o problema !
Revin cu ceva important: daca TPU ar inceta sa existe incepand de maine dimineata... as sarii... de pe prima treapta a scarii de la bloc !
anonim_4396 întreabă: