Un mesaj, pentru ca atunci cand scriu analizez mai bine ce am de spus. Daca vorbesc imi ies numai porumbei pe gura!
Intr-o conversatie, pentru a se intelege bine mesajul, cele mai importante sunt elementele comunicarii nonvervale. Asadar, dintre cele enumerate de tine, mai sus, cel mai practic este apelul telefonic pentru ca se poate auzi si tonul vocii la persoana cu care vorbim.
As prefera pentru inceput un mesaj si daca mi se raspunde la mesaj, apelam la telefon si la ce sa ma apuc de scris scrisoare daca deja a aceptat sa ma intalnesc cu ia. Va las cu bine ca intarzii...
Pai, uneori cel mai dificil este sa vorbim cu o persoana...Si de multe ori apelam la mesaj, scrisoare, e-mail... Dar cred ca cel mai potrivit ar fi un apel telefonic!
SwwetCandy sa stii ca si eu prefer scrisoarea e mai romantic si poti scrie mai multe si asa ar ramane si ca o amintire pentru persoana iubita si ar pastra-o!
Cel mai potrivit e un apel, doar asa poti vb cu pers respectiva:d, asa te cunosti mai bine cu ea:p
last_9432 întreabă: