Buna.
In primul rand la multi ani prieteni tale.
Cand a fost ziua prietenei mele cele mai bune eu i-am cumparat o cana pe care scria Best Friend. Chiar a fost incantata pentru ca gestul conteaza ce mai mult. Sa tinem cont ca nu e chiar atat de scumpa acea cana, deci iti poti permite. Ii poti cumpara o rama in care sa pui o poza cu voi doua.
O zi buna iti doresc si bafta!
Depinde ce ii place ei, daca ea e cea mai buna prietena a ta, cu siguranta vei stii ce sa ii iei.
Tu ce ai dori daca implinesti 15 ani?
Pune-ti intrebarea asta, si, cu datele despre ea, vei stii foarte bine ce sa-i ei.
Sper ca te-am ajutat!
Buna! Poate-ti place ceva de aici. https://www.facebook.com/Ema.bijuteriihandmade
La multi ani prietenei tale.
Poti sa-i iei un inel, ceicei, bratari.
O seara placuta!
Un parfum, o perna in forma de inimioara, un ursulet, sau un simplu la multi ani.
Buna1 Depinde acum cu ce ocazie ii faci acest cadou prietenei tale(e ziua ei de nastere sau onomastica, are un eveniment special, i-l daruiesti pur si simplu etc), ce varsta si ce preferinte are etc, dar am sa incerc totusi sa-ti afc cateva sugestii la modul general, excluzand bijuteriile, pentru ca asa ai solicitat tu. Pune o poza cu voi doua intr-un moment important al vietii voastre(majoratul uneia sau o absolvire de gimnaziu/liceu a uneia sau pur si simplu o poza cu voi doua facuta intr-o excursie super sau intr-un loc care va place mult) intr-o rama deosebita sau fa un album ori un CD, cu cele mai frumoase poze cu voi doua inca d e la inceputul prieteniei voastre si pana in prezent; poze din excursii, de la aniversari, de la evenimente importante, din parc, de la tine acasa, de la ea acasa etc, si daruieste-i alaturi de o felicitare facuta de mana ta, in care sa-i scrii cat d emult inseamna prietenia ei in viata ta, iar daca e o ocazie speciala pentru ea o feliciti cu acea ocazie si ii doresti santate, fericire, iubire, succes etc. O alat idee ar fi sa-i cumperi un CD cu muzica ei preferata, eventual un CD pe care stii ca si-l doreste de mult, dar nu a apucat sa si-l cumpere dintr-un motiv sau altul. Daca e pasionata de lectura, ii poti cumpara un roman sau orice fel de carte din genul ei preferat si pe prima pagina sa-i scrii o dedicatie in care sa-i urezi toate cele bune si sa-i spui cat d e importanta si speciala e prietenia ei pentru tine si gandeste-te ca aceasta dedicatie ii va ramane toata viata si o va reciti de cate ori va deschide aceasta carte.Ai putea sa-i iei, de asemenea, o trusa completa de machiaj sau un parfum fin, eventual parfumul ei preferat, ori o trusa de manichiura-pedichiura cu toate cele necesare plus 5-6 oje in nuantele ei preferate. O alta idee de cadou ar fi o bluzita sau o rochita in culoarea ei preferata sau una care stii ca a vazut-o intr-un magazin si i-a placut mult, dar nu a avut bani/timp sa si-o cumpere. Asa ii vei face o mare bucurie si ii vei arata ca esti o prietena buna, atenta la dorintele ei si care vrea sa o vada fericita. Ai putea sa adaugi la cadoul ei, oricare ar fi acesta, o cutie de bomboane fine ori ciocolata ei preferata.