| fuhhgyr374 a întrebat:

Ce credeti despre copilaria din trecut si cea de astazi? Eu cred ca copii de azi au uitat ce inseamna copilarie si distractie pe afara. Nu spun ca ei nu sunt fericiti, dar spun ca le lipseste unora bunul simt si cei sapte ani de acasa, si au un limbaj lasat de dorit... Acum toate fetitele de 10 ani au facebook. Nu vad la ce foloseste facebookul. Doar dai likeuri si, in cazul unora, cersesti likeuri. Pe massenger vorbesti cu prietenii cel mai des "ajha" : " ejti? ", "dmn ferii " csf"," fmm", "omgg" si asa mai departe. Nu inteleg de ce stalmacesc asa limba romana si o mai si amesteca cu engleza. Calculatorul e bun pentru informatii, dar majoritatea joaca jocuri care nu ii invata decat violenta si limbaj neadecvat in loc sa iasa pe afara sa se joace. Pe facebook ai prieteni o gramada de oameni pe care nici nu-i cunosti. Si eu sunt copil si cand ii intreb pe prietenii mei daca vor sa iasa afara sa se joace imi raspund : "Nuu ca nu mai sunt copil mic ", desii are doar 12 ani si oricum daca vin si ei afara nu stau decat cu nasu-n telefon. Cam asta am avut de spus. Bine ca m-am descarcat. rolling on the floor Voi ce parere aveti despre copilaria din ziua de azi?

Răspuns Câştigător
| Dismally a răspuns:

Este foarte diferita de cea din trecut si e normal, tehnologia a evoluat, sunt alte metode de a-ti petrece timpul. Daca e mai bine sau mai rau nu stiu, eu prefer vremurile pe care le-am trait si probabil copiii din ziua de azi le prefera pe cele noi happy

3 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Niste non-l,i, f, e, r, i autohtoni! Tehnologia i-a turbat pe unii, stau in casa toata ziua pe calculatoare, telefoane, iar afara tot pe alea stau, care mai e relaxarea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mai interesanta si ii inteleg pe boracii astia. Daca aveam pc cu far cry primal si acces nelimitat la desene nici eu nu mai ieseam din casa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diferențele sunt că înainte lumea ieșea mai mult afară și metodele de socializare erau diferite.

Bunul simț și limbajul nu prea au treabă cu tehnologia.
Prescurtările și romgleza există de mult timp. Acum că există și semianalfabeți care le folosesc e altă problemă.
Și dacă te joci afară poți învăța înjurături și ce-i violența.

Internetul în sine e un loc bun unde să se creadă fiecare important, iar cu like-urile de pe Facebook și statul pe telefoane au ocupații care să nu solicite mult efort.