| 8irina8 a întrebat:

ce credeti voi despre: "Un prost judeca oamenii dupa cadourile pe care le primeste".

Răspuns Câştigător
| HappyGirlIsHere a răspuns:

Nu conteaza cadoul dat,ci cel care daruieste cadoul. Adica daca este un om rau sa zicem si iti da un super cadou care costa mult nu iti bucura sufletul prea mult. Insa daca este un om foarte bun la suflet,el poate sa iti dea si cea mai mica scama din lume,ca tot îi vei aprecia gestul. Adica ce rost are sa ai si sa pastrezi cadouri de la oameni rai sau mai stiu eu cum stiind ca, chiar daca ei dau cadouri minunate sufletul lor nu e la fel de minunat? Oamenii nu trebuie sa fie cunoscuti dupa cadourile pe care le dau, ci dupa personalitatea si sufletul lor. Si in nici un caz etichetati cu :,, sarantoc";,, bogat" etc. Acum nu stiu ce mare chestie am reusit sa zic si sa va fac sa intelegeti...dar atat pot. Cred ca am cam deviat subiectul in unele locuri. Oricum, zi frumoasa in continuare!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este vorba despre un om al zilelor noastre in general. El pune mai mult pret pe lucrurile materiale in loc sa puna pret pe lucrurile cu adevarat imortante, cele care se simt. Un om nu trebuie judecat in cam nici o priviinta, mai ales dupa ce-ti poate oferi material. happy