| cosmina1998 a întrebat:

Ce faceti? Am si eu o mica nelamurire..sau cel putin sunt un pic confuza...:/..Inca sunt la liceu pe profil invatator-educator dar as vrea sa plec in Anglia dupa ce termin liceul deoarece acolo un invatator are 180 de milioane salariul. Stiu, nici mie nu mi-a venit sa cred dar pe langa salariul acesta mare sunt si cheltuieli mari..intretinere. Eu as face treaba asta ca invatoare si nu pentru bani..pt ca in Romania nu putem spune ca un invatator respectiv educator face lucrul asta pentru bani, ci din placere. Si eu as face la fel...pt ca atunci cand faci ceva cu drag nu te mai gandesti la salariuDe ce mai vreau sa plec in Anglia? Deoarece acolo este alt sistem si mi-ar place sa incerc ceva nou si da.mi-ar place sa ma intretin mai bine..atat pe mine cat si pe viitoarea mea familie big grin Ideea e ca nu stiu exact cum as putea proceda.Stiu ca se dau niste grade in cativa ani..doar ca nu stiu daca pot preda fara ele acolo. Ma gandesc ca le pot da acolo, nu?

1 răspuns:
| catalin94 a răspuns:

De ce sa pleci?, traim intr-o tara frumoasa, cu un sistem bolnav din pacate, dar nicaieri nu e ca acasa, se pot face bani frumosi si in Romania, cei care spun ca nu se poate, sunt oameni incuiati, crede-ma, daca vrei sa vorbim mai in amanunt, trimite privat. O seara frumoasa!