Ma simt ca dracu' mâine reinviu la aceeași ora.
Ma gândesc ce sa îmi iau de mâncare, locuiesc singur și nu știu sa gătesc cred ca îmi iau ceva din nou de la kfc.
Dar tu de ce te simți singura? Ești ok?
Iti fac eu ce vrei si iti trimit prin posta, nu? Kfc nu e bunnnnnnnnnnn! Eh, lasa-ma pe mine.Asa ma simt mereu.Sunt obisnuita
Tu ai chef de glume știu ca nu e bun,dar na, nu prea știu cu ce sa ma respect azi,vad eu.
M-as mulțumi și cu tine, tu ești cea mai buna gustare
Pai nu mai fi asa denisuk, viata e prea scurta, keep calm & live your life how is it, enjoy it, o viata avem si o... în... sa moara fapta.
Chef de glume? Eu nu glumesc, iti fac ce vrei) Iti propun ceva usor. Ceva salata sau peste.Idk,
Eh,da-o dracu de viata, exista viata si dupa moarte, presupun
Dar tu ști sa faci de mâncare? Pai nu știu sa gătesc, nu pot găti peste mâine pun un bilet la pariuri, ureaza-mi noroc
Si dacă ar exista, nu trebuie sa ne bazam prea mult pe aceasta enigma, doar tu ști de ce ești asa, dar eu vad ca ai mult potențial, e păcat sa îl irosești.
Pana îmi faci tu, mor de foame
Care e mâncarea ta preferata?
Daca nu stiam nu-ti mai spuneam sa-mi zici ce vrei sa-ti gatesc.(poti da comanda de mancare, app)
Mancare preferata? Hmmm in general salatele, a ta?
Gordon bleu cu piure de cartofi și salata de roșii, de fapt lista e lunga
Nu cred ca as putea trai mult cu salate, nici când eram fotbalist nu mâncăm salate, ești tare dacă ai atata ambiție sa te ții de dieta.
Ești bună de măritat, fata de casa, gospodina, ai multe calități nebănuite, faci și twerk, i pup you
Bai ai gusturi bune.Nu e tocmai o dieta, dar mna.De la 12 ani tin dieta la 120 kg am ajuns acum la 70 si mai am de lucrat, ma rog am 1.76, idk...Nu mi convine corpul meu, dar toti imi spun ca sunt"buna" dar ***...
Mulțumesc
Wow, câtă ambiție, bravo! Ești înaltă și eu sunt puțin înalt, cu câțiva cm mai înalt decât tine, cred ca ai un body average cu apucături de hot chick. Ai o gena bună, multe fete si-ar dori sa aibă înălțimea ta.
Nu îți convine ca îți dorești să slăbești mai mult, dar va veni momentul când vei fi mulțumită. Eu consider ca ești ce trebuie
Na, ma duc sa vad ce îmi iau de mâncare, esti tare vorbareata, poate vb omul cu tine și cu săptămânile
Mioooooi,m-am inrosit. Fugi, de fapt mergi incept sa nu cazi.Ai grija de tine si imbraca-te ca e frig afara.Astept dupa ce termini treaba un semn de viata ca mno
Azi n-am mancat nimic nici pana la ora 23, 54, ieri am mancat 4300 Kcal in loc de 2300, asa ca tocma bine post negru azi fara sa vreau ca nu mi-a fost foame.
Mai,pune mana si mananca, nu e bine
Pai de la sine nu imi era foame, nu pot manca aiurea, si a fost bine, ca am dat surplusul de kcal de alaltaieri jos.
Of,of,of,ce sa ma fac eu cu voi?
Pai eu mananc cand mi-e foame, nu la comanda doar ca ar trebui sa mananc.
Asa e, asa e, ai si tu dreptate.
Cum cel mai mare drag
Tipoooo,de ce? Sunt aici. Spune-mi
Mi-e dor de mama mea care nu mai exista.
Offf,scumpo...Uite,parintii azi sunt, iar maine nu mai sunt.mi pare rau pentru suferinta ta, draga mea...De aceea trebuie sa ii pretuim cat timp mai avem
Stiu. Imi pare rau ca treci si tu prin depresie. Boala asta nu se vindeca usor daca e intr-o stare mai avansata.
Din cate mi-a spus Nightclubber nu e nimic serios, sper ca am inteles bine.Haide tipo, trecem si peste astea.Fii happy!
Ce optimista esti. Semeni cu mine. Am o depresie ciudata, dispare si apare din nou.
Iti mai zic inca o data.Trecm noi peste, scumpo
Am inteles, nu trebuie sa te repeti. O sa fiu happy.
Asa draga mea
anonim_4396 întreabă: