Buna
Pai ce sa fac? fac ce am facut in fiecare an, si anume stau acasa alaturi de familie si cei dragi mie
Asa si eu! destul de bine...
La Biserica,la bunici, la rude, citesc, ma rog, ascult muzica si vizionez filme si spectacole cu tema pascala.
Habar n-am ce fac de Paste, dar probabil ca nimic interesant. Cred ca am sa merg la biserica noaptea, am sa dorm pana la 11 a doua zi, iau bicicleta sau masina (depinde de buget) si merg unde ma duce vantul, mai ales daca merg cu bicicleta (doar n-am sa pedalez cu vant din fata). Si mai raman doua zile... Gasesc eu ceva.
De fapt, daca nu se schimba vantul, am doua zile de pedalat inapoi, contra vantului
Ce fac şi restul anului. Este o zi ca oricare alta, nu văd de ce ar trebui să fac ceva diferit.
Nu-s genul de om care e învăţat să se bucure după calendar şi să facă chestii diferite doar la evenimente.
Paştele, la fal ca orice sărbătoare creştină, mi se pare o chestie inutilă şi imbecilă.
Nu-i adevarat! nu sti sa apreciezi spiritul sarbatorilor... dislike
Mi se par o mizerie. Nu cred în aşa ceva.
Nu iti place, asta e, si punct! Dar asta nu inseamna ca trebuie sa jignesti si sa vorbesti necuviincios!
Dacă nu-mi place şi nu cred în aşa ceva, am dreptul să vorbesc cum vreau eu.
Chiar nu-mi pasă cine crede şi ce înseamnă pentru ceilalţi cretinitatea asta. Pentru mine este o inutilitate absolută.
Atunci daca nu iti pasa nu te mai baga in seama, mai bine tine-le pentru tine!
Sunt de aceeasi parere cu tine!
Dislike
Da,e frumos la tara, mai ales cu bunicii! si eu te pup :*
Pastele e sarbatoarea invierii,deci nu ma voi enerva de Paste,ci doar voi darui multumirea mea fata de ceilalti.
Daca trecem de partea spirituala,de Paste voi pleca la tara,la cei dragi, vom sta la masa si vom manca miel si vom sparge oua. Spre seara, ne vom aduna la un film.
Totusi, dimineata e o traditie sa fie ascunse oua de ciocolata prin casa iar cel ce le gaseste, le mananca primul.
Bine faci! Fie ca sarbatoarea aceasta sa te umple de tot ce e mai bun!
Eu ma duc la biserica si vopsesc oua in prima zi si in adoua sparg oua si petrec in orasel in mountain russ si dau petrecere
Daca ai de gand sa mai scrii raspunsuri de astea, mai bine abtine-te si tine-le pentru tine! nu pari deloc interesant asa cum te crezi tu! dai dovada de nesimtiree...
Eu de pasti ma duc cu parinti si restul familiei la bunica si ne petrecem pastele impreuna
Imi place! ce poate fi mai frumos ca atunci cand esti cu toata familia, si e armonie...