| 199onur7 a întrebat:

Buna -_- ce faceți? Eu acum am scăpată de la muncă si merg la maga să-mi iau apasă si ceva de mâncare -_- voi cum sunteți? Ce ați facut astăzi-_-?

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Fortza lucrului de acasa

| 199onur7 explică (pentru suntserios):

Ce ai amânată astăzi-_-? Ca ma uit de vreo 5 4 minute intruna in jur da nu ma trage inima sa iau nimic am loat doar o sticla cu apă si atâta-_-

| suntserios a răspuns (pentru 199onur7):

Nu am amanat nimic azi, dar de mancat am mancat o mancare de mazare cu salata verde.

Imi cer scuze am gresit cand am zis amânată sunt putin obosit -_- ma duc plătesc apa si de mâncare iau ceva dulce cand ies afară cu bicicleta in parc-_-

Nu stiu sa gătesc mâncare de mazăre da niște ouă cred ca am sa fac si atâta

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da si eu tot la mega ma duc acusi sa iau de mancare.

Eu am zis maga adiacă magazin -_- bomer aicia nu este mega doar billa di penyMarket

| DonEnnioSalieri a răspuns:

Foarte obosit de la munca si sala, o sa ma bag sa dorm pe la 8 tu ce faci?

| 199onur7 explică (pentru DonEnnioSalieri):

Salut frate stau in casă aicia pe TPU nici dus nu ma pot ridica sa facă da o sa fac dimineața azi neau nenorocit pe toțilaughing))))) au început spaniolii sa cânte românește săracilaughing))) eu am sa dorm pe la 12 asa sau 11 am mâncat niste strunguri si căpsuni sincer mise închide ochi rau de tot

Frate tu mai bagi si sală imi dai damage -_-

| DonEnnioSalieri a răspuns (pentru 199onur7):

Ajuta foarte mult fizic si psihic sa faci fata stresului, practic munca, sala si somn atat am timp.

Asta este Adevărată sportul ajută enorm la fizic si stres da tu după muncă sa mai si mergi la sala frate tu esti kingkong -_-

| DonEnnioSalieri a răspuns (pentru 199onur7):

Vorbesc strict despre disciplina si pasiune, e greu sa ai o rutina pe care sa o urmezi cu sfintenie...

Adevărat plus ca trebuie sa manânci si sănătoas da la 6 mese care le bagi tu ma speri frate eu daca mănâncă o data acum si gata sunt full eu stau si ma gândesc unde bagi tu 6 mese alea si cum de poti mânca atata frate -_- eu daca bag 6 mese in mine fac constipație serios nu pot mânca atata măcar