.• `•. ` Si n am sa uit. Cu ea am fost mereu si mi-a fost aproape cand dadeam de greu!• `•
.• `•. Nu sunt perfecta, dar de ce m'as schimba cand prietenii ma iubesc si asa?• `•
. Chiar crezi ca ma afecteaza!?`Zambesc din nou`. asta`i tot ce conteaza`.
Cu indiferenta ta m-ai făcut mai tare. Acum nu-ti convine dar incet, incet, calc pe urmele tale. Si abia acum vezi si tu că indiferenta doare.
Lumea vorbeste ´ prostii ´ ca sa ´ te schimbe ´ si minte;-j ´, Numai ´ tu poti ´ vedea dincolo ´ de cuvinte!;* ´
Visez cu ochii deschisi la o lume mai buna.Ramane doar visul ca lumea toata e nebuna.E un cosmar.In mintea mea altă lume`mi creez.Viata merge inainte dar continui sa visez
Hai nu pune botu`, esti copil? Daca ti-am zis c`o sa vin, o sa vin.;;
Ma amuza baieteii care se vaita ca au suferit din dragoste, Si ca nenorocita dracului ce a îndraznit sa le faca.V-a ranit orgoliul, baaah, nu sentimentele!"""
Baieti ca tine gasesc peste tot, poti sa pleci... Ma doare`n cot, hai bye`bye... Ramai cu bine. Vezi ca intreaba curvele de tine
"Si nu-mi spune "soro" daca nu esti fica lu`mama.Sunt putini cei care ma cunosc.ma stiu o gramada. Unii stiu de ce-s in stare, restul nu vor sa creada!""
as ierta-o dar poate gresesc as suna-o dar nu indraznesc... vorbele spuse la cearta m-au ranit ink odata
""Am sa trec si peste asta Ce va fi, va fi Am sa strig iar 'Asta-i viata' E si maine o zi
Sentimentele au cazut acum peste trupul meu:X.Mai ales cand am simtit din plin sarutul tau :*. In brate sa te strang
Te Iubea Fraiere! Chiar Te’a Iubit Candva; x Priveste’o Dar Stai Departe, Acum Nu Te Mai Vrea! E Mult Prea Tarziu Pentru Regrete, Tot Ce’si dOreste e Sa pOata Sa Te Uite
Chiar daca uneori greseste Si nu crede in Tine.Ea te iubeste Prostule! si Tine la Tine!
"Fa`ma nebuna. spune`mi ca visez prea mult.dar nu`mi spune ca n.am pentru ce sa lupt
Traiesc intr-o lume de vis. unde totul e permis!:-x
Instantaneu' prin portofel poza mea ai cautat'o. Dar ai uitat ca din lipsa de spatiu candva ai aruncat'o.
. Realitatea` e mult prea dura atunci cand dai de greu! Visele` se spulbura aproape instantaneu`! happy
Spune`i -STOP- cand te streseaza. Explica`i ca exagereaza. nu`ntzelege? abereaza? Spune`i -PA- si se calmeaza
PahareLe sus shamPania sa Curgha :X RespecT pentru FeteLe Care Iau FaquT Pe Fraieri Sa PlanGa
Spui K`i pushToaik si nu`tSi plaje aJa.dar Aja cum e ea. ti-a furat inima?;>
ImpReSii de daMA cNd loMEA ma AclAma. Tu vrei Un fiLm ERoTIKk.hee hee Dar o Sa IaSa o DRaMA! happy
diamantul? nu defineste STRALUCIREA! si chiar nu am nevoie de un Rolex ca sa stiu cat e ceasul.sa nu uitam ca exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani...
Si o sa fie bine` chiar daca mai avem probleme`. iti`spun stai linistit`. `. ca multe vin si trec chiar`daca raman`semne`. orice`semn se vindeca`dupa o vreme`! [love struck]
•Sunt lucruri pe care ar trebui sa le invete fiecare persoana: `Sa iubesti. `Sa razi. `Sa razi din nou. `Sa asculti sh sa inveti. `Sa spui "te rog" si "multumesc". `Sa ai opinii. `Sa le respecti pe ale celorlalti. `Sa fii sincer. `Sa fii prieten. `Sa fii tu insuti.•
Iti place chiar daca` nu-ti gasesti unele cuvinte. Iti place cum iti spun asa, s` fi cuminte!
nu voi mai privi in trecut indiferent de cat ma doare.de acum in colo ii calc pe toti in picioare, in fata mea nu vor mai avea valoare, decat cateva persoane.
Daca nu esti tu.ti-am spus mereu, va fi ALTU`! Inainte sa fi tu. ghici ce? A fost ALTU`!
revino-ti in fire! E-o linie extrem de subtire intre indiferenta si nesimtire
PoTSi doaR Sa zambestifrumoS Si`i intorci minTSile pe doS.acum Se procedeaZa mai perverS.zambestielegant ca o Barbie Si estipe intereS.
Si decat sa ma gandesc la ce a fost si la cat am de regretat mai bine ma gandesc la viitor si la ce am de castigat.
PAI:CITESTE AICI E IMPORTANT:FOAIEVERDESOLZIDEPESTEUITEPROSTUCUMCITESTE,ERA ODATA UN MOS SIO BABA MOSU SPUNE TE OMOR BABA SPUNE EU ITI DAU IGNOR CA IS MAI DESTEAPTA FRAIERE,
I LOVE YOU,I LAKE YOU,I NEED YOU, AI VREA TU, Barbatul: - In sfarsit! Am asteptat asta atata timp!
Femeia: - Vrei sa plec?
Barbatul: - Ai innebunit? Nici sa nu te gandesti la asta.
Femeia: - Ma iubesti?
Barbatul: - Bineinteles! Tot timpul!
Femeia: - M-ai inselat vreodata?
Barbatul: - Doamne fereste! Bineinteles ca nu.
Femeia: - O sa faci sex numai cu mine?
Barbatul: - Sigur ca da. Cu orice ocazie.
Femeia: - O sa ma lovesti vreodata?
Barbatul: - Ai innebunit?
Femeia: - Pot sa am incredere in tine?
Barbatul: - Da!
Femeia: - Iubitule!
Colo sus in cimitir
Stau mormintele in sir
Daca faci misto de mine
Fac un loc si pentru tine Bea suc de fructe,
Suc de fructe inseamna sanatate,
Sanatate inseamna sport,
Sport inseamna faima,
Faima inseamna bani,
Banii inseamna femei,
Femei inseamna dragoste,
Dragostea inseamna SIDA,
SIDA inseamna moarte,
Deci nu mai bea suc de fructe!
Opriti planeta. vreau sa cobor. Ma uit la luna. te vad pe tine. ma uit la soare. te vad pe tine. ma uit in departare. te vad pe tine, DA` da-te dracu din fata mea odata!
! 6 adevaruri in viata :
1) nu poti sa iti atingi toti dintii cu limba.
2) toti idiotii incearca dupa ce citesc asta.
3) primul adevar e o minciuna.
4) zambesti acum pentru ca esti un idiot.
5) vei trimite mai departe unui alt idiot.
6) inca mai ai un zambet pe fata...
Carolinee întreabă: