| deea_9894 a întrebat:

Ce m-ati sfatui sa aleg : stiinte sociale sau filologie? La ce liceu ati merge din Craiova daca ati avea medie pentru oricare? Ce licee din craiova mai au stiintele sociale? P. S. astept raspunsuri in special de la ai mei craioveni mai ales de la pers. care deja studiaza intr-un liceu din Craiova. XOXO

2 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu sunt din Craiova deci nu am cum să-ţi răspund la întrebările legate de medie şi etc, însă îţi sugerez să te gândeşti bine pentru că practic tu alegi dintre real (stiinţe ale naturii) şi uman (filologie). Gândeşte-te ce ţi-ar place ţie mai mult, dacă te pasionează româna înclină spre filologie, dacă-ţi place biologia chimie fizica înclină spre real. Nu te putem sfătui noi pentru că aici depinde de fiecare copil şi de alegerea sa. Baftă!

| deea_9894 explică:

Cred ca nu m-am facut inteleasa. As vrea la stiinte SOCIALE sau filologie ambele pe profil uman big grin. Iar intrebarea la care faci referire cu mediile e mai mult ceva de genul :Sa aleg un liceu de cartier sau un colegiu din centru? Scuza-ma ca nu m-am facut inteleasa.