Am auzit, dar nu cred in ea. La prima vedere nu cunosti un om, nu ai de unde sa stii cum e el, de fapt, dupa ce principii isi ghideaza viata. Nu ai incredere in el, increderea se castiga. Nu ii cunosti obiceiurile si asa mai departe. Nu poate fi vorba de dragoste, maxim o atractie care poate deveni dragoste, dar nu dragoste din prima secunda.
Sa stii ca am auzit de dragoste la prima vedere si da, cred in ea pentru ca am patit si eu. A fost dragoste la prima vedere si inca a ramas in inima mea. Nu vrea sa iasa nici daca as da=o afara cu 10 tribunale. Si imi face mai mult rau dragostea asta, dar ce sa fac? O iubesc!
Psihoyounger
Sincer sentimenul care il simti la prima inatalnire cand iti place persoana respectiva nu este dragoste la prima vedere, mai degraba ti-a captat total atentia si simti ca este ceea ce cauti., dupa ce o cunosti atunci poti sa spui ca este jumatatea ta.
Da am auzit... eu sicer am niste indoieli dar dn cate am auzit de la alte persoane atunci cand doua persoane se intalnesc la prima vedere se leaga o ''vraja '' intre ei iar acea ''vraja'' poate dura ani buni poate toata viata sau...intr'o zi unul din ei o poate ''rupe''
Nu prea vad cum ar putea fi dragoste la prima vedere atata timp cat nu cunosti persoana respectiva.La inceput e doar atractie fizica iar pe parcurs realizezi ca de fapt sunt mult mai multe lucruri la mijloc
De auzit, evident ca am auzit. dar de crezut, nu cred . cred doar ca poate sa iti placa de o persoana foarte mult la prima vedere. in opinia mea, dragostea se naste dupa ce te cunosti foarte bine cu o persoana. nu cred ca... vezi pe cineva si gata, iti dai seama ca e dragoste.in opinia mea nu exista decat atractie fizica la prima vedere.
Sincer sa fiu da! Am trecut prin asta si a fost frumos dar ne-am despartit repede deoarece nu ne cunoasteam prea bine
Am auzit, am trait-o, exista... e cea mai frumoasa experienta pe care o poti trai vreodata...
Da e foarte normal sa te indragostesti de cineva de prima data cum il/o vezi... zic din propria experienta:*
Phantom întreabă:
Ghost_2224 întreabă:
AdrianaBacescu întreabă: