anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ce mai faceti? Am si eu o intrebare...Ati auzit de dragostea la prima vedere? Crede-ti in ea?

11 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

Am auzit, dar nu cred in ea. La prima vedere nu cunosti un om, nu ai de unde sa stii cum e el, de fapt, dupa ce principii isi ghideaza viata. Nu ai incredere in el, increderea se castiga. Nu ii cunosti obiceiurile si asa mai departe. Nu poate fi vorba de dragoste, maxim o atractie care poate deveni dragoste, dar nu dragoste din prima secunda.

| Psihoyounger a răspuns:

Sa stii ca am auzit de dragoste la prima vedere si da, cred in ea pentru ca am patit si eu. A fost dragoste la prima vedere si inca a ramas in inima mea. Nu vrea sa iasa nici daca as da=o afara cu 10 tribunale. Si imi face mai mult rau dragostea asta, dar ce sa fac? O iubesc!

Psihoyounger

| LoryM22 a răspuns:

Sincer sentimenul care il simti la prima inatalnire cand iti place persoana respectiva nu este dragoste la prima vedere, mai degraba ti-a captat total atentia si simti ca este ceea ce cauti., dupa ce o cunosti atunci poti sa spui ca este jumatatea ta.

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

Am auzit, da` de crezut, nu cred.winking

| vip 2010 a răspuns:

Da am auzit... eu sicer am niste indoieli happy dar dn cate am auzit de la alte persoane atunci cand doua persoane se intalnesc la prima vedere se leaga o ''vraja '' intre ei iar acea ''vraja'' poate dura ani buni poate toata viata sau...intr'o zi unul din ei o poate ''rupe''

| Nic a răspuns:

Nu prea vad cum ar putea fi dragoste la prima vedere atata timp cat nu cunosti persoana respectiva.La inceput e doar atractie fizica iar pe parcurs realizezi ca de fapt sunt mult mai multe lucruri la mijloc happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred mi s-a intamplat.Si e reciproc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De auzit, evident ca am auzit. dar de crezut, nu cred big grin. cred doar ca poate sa iti placa de o persoana foarte mult la prima vedere. in opinia mea, dragostea se naste dupa ce te cunosti foarte bine cu o persoana. nu cred ca... vezi pe cineva si gata, iti dai seama ca e dragoste.in opinia mea nu exista decat atractie fizica la prima vedere.

| razvanutzu a răspuns:

Sincer sa fiu da! Am trecut prin asta si a fost frumos dar ne-am despartit repede deoarece nu ne cunoasteam prea binewinking

| radduu a răspuns:

Am auzit, am trait-o, exista... e cea mai frumoasa experienta pe care o poti trai vreodata...

| simonaerika a răspuns:

Da e foarte normal sa te indragostesti de cineva de prima data cum il/o vezi... zic din propria experienta:*

Întrebări similare