Ar putea sa vrea sa te faca geloasa pentru ca tine la tine, te vrea inapoi, si desi nu mi-ai spus cum s`a terminat relatia voastra, lucru care influentiaza comportamentul lui, as putea spune ca s`ar putea comporta asa si doar ca sa-ti demonstreze cine e el, sa se dea mare, sa nu arate ranit, sa crezi sau sa-ti demonstreze ca nu ii pasa, sau doar poate, depinde de caz, vrea sa ti`o plateasca inapoi.
Cum am mai spus, nu mi-ai spus cum a fost cu despartirea, am vazut multe cazuri, toate diferite. Adevarul e ca nimeni nu poate sa stie ce e in capul lor, dar daca inca esti intr-o relatie buna cu el, de ce nu vorbesti cu el? Sau daca nu esti, sau nu mai vorbiti unul cu altul... Parerea mea e ca ar trebui sa-l ignori.
Ce? Tu nu poti avea parte de baieti? Ce, esti mai prejos? Nu, arata`i ca poti fi rea, poti fi si nesimtita, poti si tupeista, Daca e cazul bineinteles.
Nu spun ca e nevoie sa fi asa tot timpul, dar in unele cazuri e bine sa te comporti asa pentru ca nu e alta cale. Cu siguranta, poti sa ii dai impresia (gresita) ca esti incapabila sa faci ceva impotriva lui, dar totusi nu trebuie sa faci asta...
Stiu ca niciodata nu poti stii cu exactitate cum ar trebui sa procedezi. Daca am stii am fi... aproape de perfectiune.
Dar asta e imposibil, si fiecare suntem diferiti in felul nostru, deci fii spontana si lasa`te pe mana intuitiei. Uneori constiinta ne spune ce ar trebui sa facem, dar noi ne opunem fara sa ne dam seama.
Cred ca tu stii ce e mai bine sa faci, sau daca nu stii, iti vezi da seama la momentul potrivit. Oricum, de ce sa te intereseze de soarta fostului tau?
Am uitat sa mentionez cazul in care el sa da la alte fete... Pentru ca i se pare ceva normal. Ceva deloc iesit din comun, deci el nici nu`si da seama ce face, sau daca o face sa te faca geloasa.
Cyups întreabă: