Bună.
Nu mai au încredere în ei, starea de singurătate este mai accentuată, se văd inutili, etc.
Pa, pa.
Nu trebuie sa gandim asa! Gandeste-te ca sunt mii de persoane care dorm pe strazi, nu au ce manca si nu au pe cine starnge in brate! Stiu, e un sentiment urat, ne doare. dar trebuie sa trecem peste!
Da ai foarte mare dreptate,tocmai acum o luna urmaream pe relitatea o emisiune despre cauzele si rata sinuciderilor anuale la noi an tara,nu stiu daca ai prins-o si tu, concluzia de baza a fost motivele sunt cel mai adesea,pierderea, serviciului,despartirile, pierderea caminului, umilintele sau pierderea cuiva drag, in cazul meu a fost drgostea, am iubit nespus o fata dar ea m-a respins intr-un mod umilitor, ce ce mia provocat suferinte enorme.
Heii, capul sus! Incearca sa vezi partile bune ale vietii! Vreau sa imi promiti ca nu o sa te mai gandesti la tot felul de prostii, ok.e?
Mersii foarte mult e cel mai frumos raspuns pe care l-am primit pana acum, ati raman recunoscator, pupici!
Ma bucur enorm ca te-am putu ajuta! Mecii de fundita !
Nu ai de ce, eu ati multumesc, si daca vrei sa o accepti ati trimit o cere de pretenie.
Heii ! Viata nu e mereu roz, trebuie doar sa stii sa o colorezi! Suferinta asta o sa treaca odata cu timpul. O sa vezi ca o sa intalnesti pe cineva care va tine cu adevarat la tine! Nu uita ca fiecare sut in fund e un pas inainte :*!