Pai nu-i prea corect ca buton de dislike nu exista, dar a fost o idee buna oricum! asa vezi cine te ``apreciaza``
O chestie de care se profita cat mai mult. Extrem de multi dau like la lucruri care nu le plac...asta-s sigura. Multi nu stiu ce e cu like-ul cu adevarat. N-ai vazut...sunt poze cu oameni bolnavi unde scrie "cat mai multe likeuri, pentru a inlatura boala", sau *** mea. Si da, trebuie neaparat si un dislike.Neaparat!
Mi se pare una dintre cele mai inutile inventii. Exista pentru a-ti exprima aprecierea fata de ceva ce a fost postat, dar cred ca exista moduri mult mai interesante si diverse pentru a face asta decat a da click pe un buton de fiecare data cand iti place ceva. Oricum, nu am treaba cu asa ceva, fiindca nu am Facebook.
Like-ul, o invenție cretină pentru oameni idioți care a ajuns la rangul de monedă virtuală.
Un buton standardizat pentru a exprima o părere pozitivă despre ceva, folosit în special de oamenii prea inapți să se poată exprima în cuvinte atunci când le place ceva.
O chestie oribilă demnă de dispreț. Niciodată nu i-am înțeles rostul, mereu l-am văzut ca pe un instrument de a ideintifica oamenii proști. Oamenii care atunci când au impresia că le place ceva, cea mai bună chestie pe care o pot face este să lovească un buton care să le exprime aprecierea. Ma gândesc că dacă nu poți scrie măcar o frază despre ceva, unde să argumentezi și de ce-ți place chestia aia, probabil că nu-ți place atât de mult și nu-i nevoie s-o faci în public.
Pentru că până la urmă like-ul pentru asta este, să vadă ceilalți ce-ți place ție. Ca și cum i-ar păsa cuiva de asta.
Desi inseamna o simpla apreciere, "laicul" nu e chiar asa. Strica prietenii sau relatii intre idioti, dezvolta enorm limbincurismul si tampesc oamenii. Vezi mereu baieti care trantesc like-uri la fiecare comnetariu debitat de mintea proastelor pe care ei vor sa le ****, ca altfel nu stiu cum sa se apropie de ele. Vezi un batalion de milogi care vor like-uri la poze, desi arata de parca i-ai nascut pe cur, chiar in noaptea in care ai avut diaree si ai mai fost si violata de 4 tigani si un politician. Lumea a devenit idioata, chiar prea idioata din cauza facebook-ului. Oricum, sperante nu mai am in speciile astea descrise de mai sus, mai nou, au aparut alte creaturi oribile, da, ati ghicit, cersetorii de statusuri.
Îmi place conceptul urăsc abuzurile.
Îmi place să apreciez munca unor artişti sau un persoane care a redactat un articol.
Dar îmi vine să mor când vădilaicurile date în prostie pe facebook.
TPU.ro întreabă:
AnonimulCurios întreabă:
Mirela0876 întreabă:
anonim_4396 întreabă: