| Florentina9210 a întrebat:

Bună! Ce părere aveți despre așa ziși "lucrători în lumină", sunt ei oare, oameni cu putere, să ajute pe cineva sau doar totul este despre egou, afirmare și bani?
Întreb, deoarece, am terminat "prietenia" cu o persoană de genul. I-am explicat, din punctul meu de vedere, ce a fost greșit și i-am dat și sfaturi. Și nici măcar un răspuns nu mi-a oferit. Nici pozitiv nici negativ. După toate acele "lucrări" efectuate, care au costat undeva la 1.400 lei, in total...

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Well, faptul ca ti-a luat niste bani si apoi te ignora total, spune suficient de multe despre ce parere ar trebui sa ai chiar tu despre persoana respectiva.

You've been played, cum s-ar zice. Daca ma intrebi pe mine toti ca el sunt niste escroci, dar nu am pretentia sa le stiu pe toate, deci ramane la latitudinea ta ce abordare sa ai pe viitor fata de acest gen de persoane.

| Florentina9210 explică (pentru VoidEternal):

Mulțumesc. Acesta era răspunsul pe care îl așteptam.

| VoidEternal a răspuns (pentru Florentina9210):

Nu te necaji foarte tare, nu esti nici prima nici ultima care pateste asta.

Dar ce parere poti avea despre un om care profita de suferinta, vulnerabilitatea, sau chiar de lipsa de scepticism a altora? Hiena, scavenger. Banii nu ii mai ai, dar lectia iti ramane. Tine cont de ea si pe viitor nu vei mai permite altora sa profite de tine.

| Florentina9210 explică (pentru VoidEternal):

Roata se întoarce întotdeauna. Tot vorbea acel om despre karmă. S-ar putea sa se întoarcă împotriva lui. E un proverb. "Ulciorul nu merge de multe ori la apa".
Tocmai asta e mai grav, nu îi pasa de problemele cuiva, ii pasa doar să facă bani și să stea acasă. Că deh. e grea munca. Trebuia să mă gândesc mai bine atunci când nu se afișa. Probabil, că așa își luă masuri de precauție. In caz de ceva, sa nu fie descoperit. Mi-am învățat lecția!

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce o fi ăla un lucrător în lumina? Sudor? Electrician?

| Florentina9210 explică (pentru suntserios):

Așa se "intitulează" ei. Nu știu ce vor sa arate prin asta.

| suntserios a răspuns (pentru Florentina9210):

Care ei?

Sunt destui, peste tot. Eu am avut de a face cu un Zen lucrător în lumină.

Au ochi bulbucați, 1.2m și par puțin?

Știi, am nevoie de un răspuns serios. Nu de unul dat la mișto. Mi-ai mai dat ceva de genul la o altă întrebare. Daca crezi că nu ești capabil sa te conformezi, poți da mai departe scroll.

Ți se pare că ai pus o întrebare care să aibă un minim de logica sa ți se poată răspunde la ea? Ți se pare că ai răspuns cu un minim de logica la restul întrebărilor? Drept urmare ți am răspuns cu același mișto cu care ai întrebat tu.

Scuza-ma. Dar nu cred că am greșit cu ceva. Eu, doar am vrut să mă asigur daca exista persoane de genul. Atât. Nu știu ce ai înțeles tu. Nu eu le-am atribuit acest titlu. Voiam să mă asigur doar.

Tu inca nu ai priceput că acesta definiție a acestor persoane o știi doar tu și nu esti in stare sa explici cine sunt aceste persoane. Așa că răspunsurile vor fi in accord

Definiție? Bine. Lucrător în lumină sau light worker său spiritual couch, persoană spirituala care se ocupa cu meditații, mantre, tarot etc. Acum am explicat pe înțelesul tau, sau trebuie sa desenez?

| Dismally a răspuns:

Exista si oameni care au cunsotintele si puterea necesara pentru a face anumite lucruri, dar sunt si multi care urmaresc doar obtinerea unori bani, deci depinde la cine apelezi.