Faci aceeasi greseala, cum o fac multi, de altfel este indusa de Antene: nu a fost confiscat sediul Antenei 3, nu ea este proprietara acestu sediu, ci firma Grivco, Antena 3 este doar chiriasa.
Noul proprietar - Statul sau cel care cumpara aceasta constructie - trebuie sa respecte contractul de inchiriere sau sa negocieze un nou contract.
Fata de aceasta confiscarea este perfect legala si indreptatita.
Stiam asta! Eu doar am scris ca sa inteleaga toata lumea! Vreau si un raspuns la intrebare: deci pro sau contra? Din cate imi dau seama e contra!
De unde ti-ai dat seama ca sunt contra confiscarii?
Citeste ultima propozitie, mi-am exprimat foarte clar parerea ca aceasta confiscare este legala si indreptatita.
Cladirea va ramane unde este, dar isi va schimba proprietarul. Ei platesc acolo chirie si o vor plati, daca vor vrea, in continuare noului proprietar: statul sau oricine o va cumpara.
Si daca noul proprietar are alte planuri? Unde scrie ca noul proprietar va fi obligat sa prelungeasca contractul de inchiriere? Contractul de inchiriere a fost realizat cu firma Grivco.
Isi vor inchiria sau cumpara un alt spatiu. Care-i problema?
Unde am zis eu ca ar fi o problema? Eu ziceam doar ca nu pot plati chirie in continuare daca noul proprietar nu este de acord, ceea ce NU rezulta din raspunsul tau.
Citez :
''Cladirea va ramane unde este, dar isi va schimba proprietarul. Ei platesc acolo chirie si o vor plati, daca vor vrea, in continuare noului proprietar''
Sunt pro, desi daca ne gandim la context-viitoare alegeri si la arestarea lui M. Basescu ar putea fi interpretata ca razbunare. Este o razbunare legala.
E simplu...Basistii vor spune ca e perfect legal cu toate ca toate probele dovedesc contrariul si de fapt totul s a bazat pe nimic, pe minciuni si falsuri, iar ceilalti vor spune ca este total ilegal pentru ca asta este adevarul si de fapt se cauta desfintarea antelenor din cauza ca sunt singurii care arata adevarul despre toata lumea si toate magariile ce se fac si fac acest lucru "cu acte si documente legale" si cu "probe" nu cu minciuni ca basistii!
Or confiscat singurul post care arata romanilor ceea ce se întâmplă cu adevărat în aceasta tara ...adevărată fata a politicienilor, singurul post care a ajutat...cât de cât anumite persoane. Handicapatul ăla de basescu acuma o sa aibă cale libera sa se mai distreze puțin cu tara noastră.El oricum e o Gluma în universul ăsta
Sunt 100% de acord cu tine, StupiDog! Si eu sunt "fan" al antenelor, si da - e sungurul post de televiziune din Romania care a spus mereu adevarul!
Degeaba e ceva legal...or sa ''demoleze" si antenele ...ca doara asta stiu ei sa faca ...sa distruga tot ce e bun in tara asta. Ei erau singura cale prin care populatia putea sa vada ce se intampla cu adevarat in tară.
Si daca e razbunare ...asta il preocupa pe basescu? Sa se razbune? dai as palme... tara se scufunda si el are timp de glume si de razbunari ca si cum ar fi un copil mic
Eu nu ma prea uit la tv...dar si cand il prind pe basescu la tv ...si il vad ca e tot pus pe glume si pe amenintari de parca e drogat...un presedinte nu ar trebui sa fie un MASCARICI ca si asta. Cel mai prost exemplu de presedinte ...si eu sincer nu stiu sa fi facut CEVA orice pentru tara asta...
Mai rau e ca sunt inca multi care is orbi si zic ca e ok si asa ...nu o ducem rau...dar deja suntem vandui la straini
Exact! Un presedinte ca asta...