Eu am 13 ani si deocamdata sunt virgina
Si cred ca varsta minima sa iti incepi viata sexuala e 15 ani.
S-a mai pus intrebarea asta de 1000 ori. Cauta si tu raspunsurile .
Eu zic ca 18-19 ani este o varsta ok pentru asa ceva.
Nicio parere. E alegerea lor. Doar a lor. Daca se simt in stare sa suporte consecintele, n`au decat s`o faca.
Nu exista varsta minima. Faci cand te simti pregatit.
Cam aceeasi parere o am si eu
eu am 16 si inca nu am de gand sa fac pasu`"ala mare" pentru. ce sa-mi complic viata de pe acum nu ma grabesc!
Http://www.TPU.ro/......-14-ani-d/
uite si eu am pus intrebarea asta si am primit destule raspunsuri
sper ca. ti vor fii de folos;)
Mai nu stiu, fiecare are o parere despre acest lucru.
Eu cred ca 12-15 ani.hmm. e totusi devreme. Tinand cond de vremurile din prezent eu zic ca dupa 16, 17 ani este ceva normal.
Mey Silvia... zici ca 15 e varsta minima? la 15 ani mai trebuie sa te joci cu papusile fato! eu nu inteleg de ce isi complica fetele astea viata de pe acum! nu va temeti ca o sa aveti parte de "carnat" toata viata...eu am 17 si jumate si nici nu ma gandesc...am o viata inainte si destul timp...
Mey Silvia...zici ca 15 e varsta minima?la 15 ani mai trebuie sa te joci cu papusile fato!eu nu inteleg de ce isi complica fetele astea viata de pe acum!nu va temeti ca o sa aveti parte de "carnat" toata viata....eu am 17 si jumate si nici nu ma gandesc...am o viata inainte si destul timp....
15 anii mai mere dar 12...nici nu stiu cum de ii intra...creca 14 anii ar fi minimul
Eu consider ca nu exista o varsta. o faci atunci cand esti pregatit(a)dar nici intr-n caz mai repede de 15 ani...desii sunt o gramada de fete mai ales...depinde si de cat esti de dezvoltata...la unele fete chiar le recomanda doctorul sa isi inceapa viata sexuala deoarece sunt prea slabe.
Buna.am 13 ani.si dupa parerea mea...varsta minima la care pentru sa faca acest pas... e 18ani!
UltraViolette întreabă:
DenisaDenisax întreabă: