Dacă ai talent, de ce nu?
Nu are treaba cu demnitatea, mai grav ar fi dacă ai fi intr-o poziție sa minți oamenii și sa acumulezi profituri pe urma lor (de ex. politicienii).
Mergi înainte, fa ce vrei cu imaginea ta, sper sa ai succes.
Cheers
Eu vorbesc din experienta nu ce cred eu, din experienta mea cu clientele care imi cereau ajutorul, aveau echipamente cam vechi,trebuie un pc de gaming, internet bun, camera video buna, o camera tip camera matrimoniala, sa fie un decor frumos, de castigat se castiga, undeva la 2000 de dolari per monat, dar eu mereu spun tuturor fiti realisti, si eu am investit mult in echipamente, promovare
Da ce contează părerea noastră mai ales că ai zis clar că nu accepți răspunsuri contra?
Ma refeream la raspunsuri legate de partea financiara, daca e pe bune sau nu
Clar se câștigă bine din videochat. Nu e asta un secret.
Buna.Si ce ai de gand sa treci in CV la un moment dat? Online entertainment? Bani grei fac doar 1%, ca in orice industrie de altfel.Nu te amagi de la atatea reclame deplasate care vor sa te atraga... Exact ca aia care ii invata pe altii cum sa faca bani.Cine are bani nu sta sa predea cursuri despre cum sa faci bani, just saying.
Trecand peste moralitate, ne intrebi daca merita!
eu zic sus si tare NU!
Cat crezi ca va tine? 10 ani maxim..Pe pentru ca anii trec peste toti.Nu vei arata la fel.
Nimeni nu certifica ca veniturile vor fi la fel.Crezi ca romnii au bani pentru asta?
Ce vei face cand nu va mai merge asta?
te-ai gandit ca doamne fereste te vei imbolnavi?
Sau cand vor veni anii de pensionare? trebuie sa contribui cu bani pana atunci.
Te curiozitate, cati ani ai?
Bună! Răspunsul pe scurt, este "Da! Are rost să încerci". Se pot câștiga bani mulți, iar diferența întotdeauna va fi făcută de seriozitatea și implicarea modelului, și tot ceea ce ține de promovare și content de calitate. Ceea ce face subiectul unei alte discuții. Dacă vrei să discutăm mai multe pe tema aceasta, caută-mă în privat.
Alexiaa2444 întreabă: