Ce parere sa am, una naspa, una care bate de fapt altundeva.De fapt guvernantii talhari, ca aia is talhari, niste hoti vor de fapt sa vada pe cati se pot baza daca fac ceva sa schimbe legi in favoarea lor, sa scape dreagnea ala de puscarie sau viitori puscariasi din politica, aia care conduc tara aia.Asta e de fapt acest referendum, asa ei vad care au votat cu ei, aia de fapt is de partea lor orice ar face, aia sunt sustinatorii lor, al talharilor.Cand or vedea ca au destui,or sa vada si cati oameni merg la vot,este un prag nu? sa fie acceptata un referendum,deci asta urmaresc ei de fapt,fac un fel de syudiu, pe cati se pot baza si cata lume iese la vot in caz de alt referendum.
Iara daca le este favorabil se te tii dupa schimbari aia deja or sa devina stapani acolo in tara, populatia ii sustine, sau o sa se vada acum. Unde pui ca baga la inaintare si biserica si cum majoroitatea romanilor is religiosi, tara aia nu mai are scapare
Ce parere sa am? Asta e legea referendumului, nu a fost pusa zilele astea ca sa zici ca a fost pusa cu scop manipulativ.
Din 11 septembrie pana pe 6-7 octombrie e aproape o luna in care oamenii s-au putut si se pot informa despre referendum.
Te duci pe Google, (pe care cu totii il veneram, in cap cu Marele sau Preot RAY), scrii acolo "Legea 3/2000", mergi la art.7 si vezi ca, citez:
"(1) Cetățenii care participă la referendum au dreptul să se pronunțe prin "DA" sau "NU" la următoarea întrebare înscrisă pe buletinul de vot:
"Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament""
Prin urmare, user Vladimir04, TOATE intrebarile de la TOATE Referendumurile sunt si vor fi la fel, tocmai pentru a nu exista forme de manipulare!
La anul, daca initiaza usr, psd, pnl, un referendum, la fel intreaba, peste doi ani, daca initiaza mama lu' tata lu' Johannis un referendum, exact la fel intreaba, dupa Lege.
Cauti articolul modificat in functie de tema referendumului respectiv, (cel de acum, 48), si votezi "Da"/"Nu".
Pot sa intreb si eu...PENTRU CE DRACULUI ARE TOATA ROMANIA INTERNET?
"Pai avem toti, da' sa moara Jean, nu prea stim pă unde si ce sa cautam!"
"Suntem manipulati prin intrebare!"
- Pai TOATE au fost, sunt, si or sa fie, la fel!
"A, da? ăăăă... Bă ce chestie..."
Atunci...bine!
Staiiiii, că a zis balena aia de la rezist și cu Oana Dobre că de fapt se modifică legile justiției și se mai schimbă cine știe ce în Constituție, ele știu cu legile, eu după ele mă iau
1. Zice ''adoptată'', nu ''pe care o va adopta''. Deci, cum dracului ar putea fi manipulabilă?)
2. OUG de convocare a referendumului face referire strict la ce a adoptat Senatul pe 11 septembrie.
Trebuie să fii cel puțin idiot să crezi că se poate vota altceva. Dar e plin...