| Pandemic a întrebat:

Ce parere aveti despre oja neagra? Si... se poarta?

7 răspunsuri:
| AnneRose a răspuns:

Sincer nu inteleg rostul de a te da cu oja neagra.atunci cand ne dam cu oja vrem sa oferim unghiilor un aspect placut si sa le scoatem in evidenta. Cu siguranta oja neagra va iesi in evidenta,dar nu intr-un mod elegant si discret. Parerea mea este sa incerci o culoare finuta care sa scoata in evidenta unghiile,fara a parea vulgare. Iar la un eveniment important,unde porti o rochie,o coafura si un machiaj special, iti recomand oja rosie. Te face mai increzatoare, puternica si sexi. Adevarata diva!

| PufffRozzz a răspuns:

Buna.

Eu cred ca e dragutica. oarecum.dar. nu foarte.
Nu prea se mai poarta.
In schimb acum unghiile false sunt foarte in voga. In special cele ROZ sau cu model FRENCH.

Sper ca te-am ajutat. Pa Pa

| Malvina24 a răspuns:

Mie imi place, ma fac, mai ales la picioare.Nu conteaza daca se poarta mie imi place si gata!

| mona a răspuns:

Mie nu imi place oja neagra, pur si simplu nu vad nimic sexi in asta

| diana_5715 a răspuns:

Da,arata f.bine.

Nu conteaza daca ai unghi miki saju mari,oja neagra vine bine pe orice fel de unghie.

Eu te sfatui sa cumperi si nu pentru ca imi place mie, ci pentru ca se poata ojele inchise, in spekial negrul care NIKIODATA nu se va demoda.

p.s-un singur defect are oja:trebuie sa freki mai mult pe unghie daca vrei sa se iau de tot.Va ramane putin negru pe langa unghie, dar daca freki bine ca vata si acetona ca siguranta se va lua.

Cumpara! :X:X

| diana_5715 a răspuns:

Funda?

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fiecare poartă ce-i place!
Pa, pa.