Fiecare doarme așa cum își așterne.
Nu am nicio parere despre astfel de oameni. În general, nu prea mă interesează ce fac alții decât dacă este ceva wow sau inovator. Faptul că ai noștri sunt slugariti pe unde apuca și se întorc în țară cu fițele tipice de Buftea, nu este ceva ieșit din comun. Noi, ca nație, asta știm să facem, atât putem, atât ne duce bibilica.
Fii tu diferit și fă ce trebuie!
Eu nu te inteleg pe tine, de ce te preocupa locul de munca al altuia. Suferi de sindromul "capra vecinului", care e mai de ca cat decat orice alta forma de dobitocism.
Romanii care au plecat in strainatate sa munceasca, au invatat meserii si si-au deschis firme acolo, nu te deranjeaza? Nu sunt deloc putini. Iar aia o sa se intoarca in tara spre batranete, doar pentru a-si alina dorul de tara.
Parerea mea e ca prostii sunt prosti oriunde, fie ca se plang de salariul minim din tara sau sterg la fund batrani in Italia, iar problema ta e, probabil, ca nu stii ce sa alegi intre stersul la fund si salariul romanesc.
P.S.: Daca accepti sa stergi la fund, infirmierele sunt bine platite si in Romania, si isi gasesc de lucru foarte usor. Doar ca spitalele sunt pline de bisericute, si trebuie sa suporti medici aroganti.
sorin întreabă: