| Lumeaîn3D a întrebat:

Ce parere aveti despre superstitia aia cu prinsul buchetului la nunta? Cica daca il prinzi te vei marita, sau ceva de genu. Faza este ca in urma cu trei zile a fost nunta sorii mele mai mari iar eu am prins buchetul miresei (sorei mele), partea ciudata este ca statem pe scaun (nu doream sa particip la asa numita traditie) dar chiar daca nu participam oricum buchetul a venit la mine big grin chiar cind ma pregateam sa mananc o hrinca gigantica de tort..Sincer eu nu prea cred in astfel de superstitii ..mai ales ca am 19 ani big grin,, dar totusi aceasta intimplare mi sa parul ciudata

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu nu sunt superstitioasa. In urma cu multi ani, la o nunta, am patit ceva asemanator. Veneam de la baie cand ceva m-a izbit in piept. Din reflex, am intins bratele si am prins buchetul spre disperarea (cu plansete) a domnisoarei de onoare. Eu aveam vreo 21 de ani, nu ma gandeam la maritis, nu credeam in superstitii, asa ca i-am oferit ei buchetul cadou. Toate babele de la nunta au declarat ca nu am sa ma marit niciodata. Am facut-o, 7 ani mai tarziu si azi, dupa inca 7, sunt maritata cu acelasi om.

| darrio2007 a răspuns:

Sunt superstitii.Dar, vezi tu, ca se mai potrivesc cateodata.Atunci se spune ca sunt adevarate.Cand nu se potrivesc nu sunt adevarate.Gura lumii.

| RAY a răspuns:

Asta e o supersitie desigur, desigur sunt sanse mari sa nu uitam ca multi din noi facem pasul asta e ca cum ai spune cine prinde acul asta i va vi foame in viitor

| Hαppiηеss a răspuns:

Da intr-adevar este doar o superstitie.
Si eu am participat la o nunta acum cativa ani si am prins intamplator buchetul miresei si inca nu m-am maritat.

| Apache a răspuns (pentru Hαppiηеss):

*cought * Pai..inca nu m-ai intalnit pe mine

http://i1.kym-cdn.com/......140131.jpg