Ai dreptate cu
"Dacă vrei să renunți la brațe și îți transplantezi o pereche de aripi, asta te face pasăre? NU."
Dar hermafrodiții? Ei se nasc așa!
Ce crezi despre asta?
Sa fie sanatosi din partea mea. Toate bune si frumoase, nu ma pasioneaza subiectul in mod deosebit. Buba e ca la noi administrativ e o mare belea sa iti schimbi sexul, deja e foarte greu sa iti schimbi doar numele de familie... de cum se uita ceilalti la tine nici nu incep subiectul asta.
Am răspuns, aceste animale așa au fost lăsate să fie din "fabricație".
Hermafrodiți
https://dexonline.ro/definitie/hermafrodit
https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Intersexualitate
https://youtu.be/5dJduGC3HyQ
Hermafrodiții sunt persoane sau animale care se nasc cu ambele sexe!
Animale există avem asemenea exemple. Însă la om,nu. Ești ori bărbat, ori femeie.Că ei vor să se dea ceea ce nu sunt și vin cu tot felul de teorii, pentru mine este zero, nu au nici o valoare, căci așa vor ei să se scoată cum că nu ar avea probleme mintale.
Există și cazuri la oameni, persoane care se nasc cu ambele sexe (unul fiind mai puțin dezvoltat) la fel cum există și siamezi (gemeni născuți legați la nastere într-o anumită parte a corpului )
https://www.desteptarea.ro/nou-nascut-hermafrodit-in-bacau/
https://www.google.com/......li-1091901
Este cam neclară treaba.Sunt femei cu trăsături fizice exterioare mai masculine și sunt bărbați cu trăsături mai feminine.Este posibil ca la exterior organele genitale să prezinte anumite diformități, însă acum medicina este suficient de avansată, iar sexul poate fi determinat cu ajutorul tehnologiei, căci contează ce se află pe interior, aici organele sunt alcătuite conform unei femei sau unui bărbat.
Așa, și? Daria știe că e bărbat, nu a zis niciodată că e 100% femeie. Ce faci dacă întâlnești o persoană intersex sau hermafrodită? Și chiar ești nevoit să interacționezi cu el, la muncă. Te referi la ea după cum ți se pare ție că e, mai masculină sau mai feminină, sau după cum vrea ea având în vedere că persoanele astea nu au organe sexuale sau le au pe ambele? Exercițiu de imaginație Te doare sufletul să-i zici femeie, chiar dacă nu are organ sau? Cu un trans ce faci, dacă are trăsături ambigue, îi ceri să-ți arate organul din pantaloni? Fă-mă să înțeleg de ce te preocupă atâta organele alora.
Cei de sex masculin din Filipine, Vietnam, Tailanda aceasta fiind cea mai renumită pentru băieții care se dau drept fete, căci au trăsături exterioare mai feminine și le este mult mai ușor când se decid să se "transforme" în femei.Ai aici un asemenea exemplu, este un băiat, cu organe genitale masculine la naștere, care a devenit femeie, în plus este și manechin(ă).
https://youtu.be/mCZCok_u37w
Persoana confuza: Daria Jane e o fată
Eu: Daria Jane e baiat
Persoana confuza: Sentimentele fată de de identitatea de gen sunt absolut VALIDE si orice psiholog iti poate confirma asta.
Eu: Sunt sigur ca el chiar crede ca e fata. Dar asta nu il face sa fie fata. In realitate, in ciuda tuturor sentimentelor lui, fiecare celula din corpul lui e barbateasca.
Tu: Așa, și?
Ce "asa si"?
Nu am de unde sa stiu de ce anomalie genetica sufera fiecare persoana ca sa pot sa stiu daca am in fata asemenea oameni. M-as referi la ei dupa cum ii cheama sau dupa cum arata, la fel cum fac tot timpul.
Dar nici intrebarea si nici ce a urmat dupa nu sunt despre oamenii care sufera de defecte genetice extrem de rare, ci despre oamenii care pe fondul unei probleme mintale cred ca apartin de sexul opus. Nu inteleg de ce ma pui pe mine in situatii imaginare cu oameni care sufera de anomalii genetice.
Mie nu mi se pare ca vrei sa intelegi ceva cand vii cu intrebari ca asta "Cu un trans ce faci, dacă are trăsături ambigue, îi ceri să-ți arate organul din pantaloni?" si cu "Fă-mă să înțeleg de ce te preocupă atâta organele alora."
Omule, toată lumea știe că Daria biologic încă e bărbat. Nicio persoană nu e confuză aici. În afară de tine, care nu faci diferența între sex și gen, și care ai impresia că dacă îi spunem femeie, așa cum vrea, negăm că ar avea vreo celula de bărbat în ea. Sau pe tine te definește un penis și crezi că femeile se nasc iubind pantofi, cine stie ce-i în mintea ta. Dar efectiv toată lumea știe că o femeie trans încă e bărbat. E amuzant că tot insiști pe ideea asta de parcă ai crede că spui ceva nou sau șocant . Te pun în situații imaginare ca să înțelegi cât de penibilă e preocuparea ta pentru penisuri. Ai un cont InYourPants cumva? Ți se potrivește
Avea Hecate ko_@_ie sau de ce ești așa traumatizat de tranși?
O, acum am vazut si cacatelul asta de raspuns. Bine, ganganie, mai raman putin pe aici pentru tine.
Persoana de mai devreme: Daria Jane e o fată.
Tu: Omule, toată lumea știe că Daria biologic încă e bărbat. Nicio persoană nu e confuză aici.
O sa incerc sa fac sa fie si mai clar caci se pare ca e greu cu omuleti ca tine: persoana de mai devreme a spus ca daria jane aia e fata. Fetele nu sunt barbati. Nu poti sa spui ca cineva e fata si in acelasi timp sa stii ca e barbat. Cat de batuta in cap sa fii sa nu intelegi macar atat?
"În afară de tine, care nu faci diferența între sex și gen"
Nu, bleago, nu e foarte greu de inteles nonsensul din jurul partii t a lgbt-ului. Problema e ca e stupid si nu am de ce sa il accept. Identitatea de femeie sau de barbat este dictata de sex si numai de sex. Sa sustii altceva e absurd.
"și care ai impresia că dacă îi spunem femeie, așa cum vrea, negăm că ar avea vreo celula de bărbat în ea."
De fapt, negi, bleago, dar esti prea bleaga sa realizezi asta.
"Sau pe tine te definește un penis și crezi că femeile se nasc iubind pantofi, cine stie ce-i în mintea ta."
Sunt doi i in acei pantofi, bleago.
"Dar efectiv toată lumea știe că o femeie trans încă e bărbat."
Atunci nu ar trebui sa ii spuneti femeie daca va pasa de chestii ca sens si logica, pentru ca e uluitor de absurd.
Dar nici macar asta cu "toata lumea stie" nu e adevarata caci ceea ce sustin omuletii trepanati ca tine e ca "trans women are women".
"E amuzant că tot insiști pe ideea asta de parcă ai crede că spui ceva nou sau șocant"
Nu, normal ca nu e nimic socant in a sustine adevaruri de baza despre lume.
Iar restul raspunsului e un strawman de toata frumusetea.
Te-a facut sa te simti mai bine, ganganie, sa denaturezi in halul ala tot ce am spus pana acum doar asa ca sa imi zici si tu ceva de rau cu multe emoticoane vesele?
"Preocupare pentru penisuri", "traumatizat".
Cat de putintica in creier trebuie sa fii sa te satisfaca in vreun fel sa arunci spre cineva cu insulte despre care stii si tu ca n-au nicio treaba cu realitatea? Penibilo...
Ai probleme
''în 8 Septembrie | AerProaspatMatinal a răspuns (pentru wsghtr76654):
Daca te referi la sexul biologic da, ea s-a nascut intr-un corp cu cromozomii XY.
Dar genul este feminin.''
Daria se referă la ea mereu cu ''femeie trans''
Adevăruri de bază... deci tu te-ai născut plăcându-ți culoarea albastru + mașinuțele și fetele roz + barbie, nu e nimic influențat de mediul social, nu ni se dau roluri de mici bazate pe sex, nu ți s-au pus jucării în mână, lumea înconjurătoare nu are niciun impact asupra noastră... ok, atunci nu ar trebui să te supere existența tranșilor .
Bloody, caută-ți un hobby.
Bună.
Îi urmărești frecvent canalul de Youtube sau rețelele de social media?
De ce îți vine să vomiți când o vezi?
Deci să înțeleg... o consideri fată /femeie, adică apartinatoare a genului feminin deși această schimbare s-a produs în urma operației de schimbare de sex dar ți-e silă de ea "când o văd " (pe ea ) DE CE anume?!?
Bună.
Crezi deci că dacă un băiat are trăsături ale feței sau corpului considerate "mai feminine " sau o femeie are trăsături ale feței sau corpului considerate "mai masculine" (neavând nicio problemă la naștere privind organele sexuale, deci având organe sexuale normale la naștere, fără ambiguități de nici un fel ), aceste trăsături, caracteristice sexului opus pot influența dorința acelei persoane de a-și schimba sexul?
Despre ce crezi că este vorba în acest caz?
O obsesie de un anumit tip?
O banală dorință de a fi și din punct de vedere sexual (al organelor genitale ) ceea ce îți arată corpul mai mult că ești?
O boală psihică? Care anume?
Consideri cumva că rasa este un factor in acest caz?
Consideri că anumite rase sunt mai predispuse la schimbare de sex?
Dacă da, DIN CE CAUZĂ?
Singurul motiv pentru care recurg la "transformare" este o dereglare la "mansardă".Că ei încearcă să se scoată cu tot felul de teorii și studii, personal nu mă conving.Asemenea persoane sunt extrem de sensibile și azi dacă își doresc să se opereze, a doua zi ar putea să regrete, de aceea există în rândul lor multe cazuri de sinucidere.Și ei pun asta pe seama faptului că nu sunt acceptați de societate.Păi îi acceptăm, însă ceea ce ai între picioare, sau mai exact ce ai pe interior ca organ de reproducere asta ești.Nu cum vor ei, costumați ca la bal care mai de care.Cei din țările menționate doar au ca avantaj aspectul exterior când vine vorba să te păcălească, să nu ști ce e băiat sau fată, nefiind nevoie neapărat de operații pentru asta, însă dacă ținuta vestimentară ar fi cea potrivită cu ceea ce are între picioare atunci totul ar fi în regulă.
Încă o întrebare, sau mai multe : )
(viitoare )
Ai o credință, religie?
Dacă da ce credință & religie ai?
Sunt creștin ortodox.Religiile sunt create de oameni și sunt o grămadă, însă credința este numai una, căci nu există mai mulți Creatori, ci doar Unul.Eu consider că mai corect ar fi ca aceia care cred, să se numească simplu, credincioși.
Bun, cred că ți-am înțeles punctul de vedere până aici. Dar acum mai am o întrebare. Dacă Dumnezeu a 'greșit' creând și oameni cu anumite malformații genetice, fizice sau psihice gen hermafrodiții (care la naștere vin pe lume cu ambele sexe ), siamezii (gemeni uniți printr-o parte a corpului ), sau anumite sindroame (caracterizate prin boala fizică și retard psihic, boli psihice )cu care unii copii vin pe lume de ex autism, sindromul down, sindromul turner, sindromul cri- du-chat (caută mai multe explicații pe net despre aceste boli dacă nu știi ce sunt sau cum se manifesta, eu las aici un link pentru cei care au auzit pentru prima dată numele acestor sindroame și vor să știe minimul necesar )
https://www.scientia.ro/......ice-8.html
https://www.google.com/......x-y/%3famp
atunci de ce acest Dumnezeu nu ar accepta schimbarea de sex?
Dacă tu spuneai că este o boală mentală și Dumnezeu a lăsat-o (la fel cum a lăsat și bolile genetice, fizice și psihice, unele incurabile, până în momentul de față la unii bebeluși încă de la nastere, atunci de ce este împotrivă?
Transsexualitatea pare o boală atât genetică cât și psihică in egală măsură (la hermafrodiți este o boală genetică pentru că https://m.sfatulmedicului.ro/Malformatii-congenitale/hermafroditismul_7511, fizică este evident, pentru că se nasc cu ambele sexe, omul având nevoie doar de unul!, psihică este iarăși evident, doar gândește-te dacă mâine ai observa că ai ceva in plus sau minus la organele genitale + excluziunea socială ), dar întrebarea se pune (pentru transsexuali ) dacă este și o boală psihică, si Creatorul a lăsat-o cum le-a lăsat și pe cele în cazul hermafrodiților, de ce e așa greșit din punct de vedere moral, evident această schimbare vb de sex?
Specialiștii spun că totul ar pleca încă din pântec, când tatăl zice "hai, băiete, ieși, că vreau să mergem împreună la o bere!", doar că mămica, după ce se screme 6 ore, scoate o fată. Fata, după primul scrâncet, zice:băi, ce a mama mă-și i, plâng ca o pi#dă. Păi ce, eu sunt pi#dă? Ea știa încă din pântec ca nu e, deci nu e și pace.
Bună.
Hai că m-ai făcut să râd!
Cel mai bun și explicativ răspuns de până acum!
Am și eu o întrebare pentru tine, tu ești pro sau contra, acestei categorii de oameni?
NICI PRO NICI CONTRA! Eu încerc să înțeleg fenomenul și cauzele.
Dar de ce întrebi?
Eu nu vreau ca oamenii să-mi spună ce cred că vreau să aud ci ce gândesc! Abia apoi începe dezbaterea cu adevărat!
Eu am scris doar ceea ce cred.Nu urăsc sau să doresc răul acestor oameni, însă personal nu pot fi de acord cu deciziile lor. Spune și tu sincer care e părerea ta, trebuie să ai un punct de vedere din moment ce ai deschis acest subiect.
brokxy întreabă: