Am să-ți explic punctul meu de vedere doar după ce primesc răspunsuri la toate întrebările mele legate de acest subiect în dezbatere
Deci poți răspunde concret și sincer la întrebările pe care ți le-am pus anterior și le-ai omis?
Chiar mă interesează punctul tău de vedere.
Bună.
Îți reamintesc că ai uitat sau omis să raspunzi întrebărilor precedente.
Esti haioasa.
Cam cat de usor de influentat trebuie sa fii ca dupa 20 si ceva de ani de viata sa adopti imediat ideile unora care spun practic "vezi barbatul ala? sa stii ca e de fapt femeie. sigur, nu prezinta nimic din ce ai stiut pana acum ca te face sa fii femeie, dar, vezi tu, e foarte convins in mintea lui ca e femeie. iar asta il face femeie, caci nu doar persoanele de sex feminin pot fi femei, ci oricine se identifica astfel. are foarte mult sens si nu inseamna deloc ca "femeie" nu mai inseamna nimic acum".
Sa stii ca nu sunt impresionat de cat de multe stii tu despre un anume tip Daria care n-a realizat nimic care sa-l faca demn sa fie cunoscut. Si nici nu conteaza ce spune si crede Daria despre el.
"Daca te referi la sexul biologic da, ea s-a nascut intr-un corp cu cromozomii XY."
Vorbeste-mi despre aceasta "ea" care exista pe undeva separata de corpul in care se afla.
"Dar genul este feminin."
Corect, Daria este un barbat mai feminin.
N-am zic niciodata ca m-am nascut placandu-mi culoarea verde si tot ce ai mai spus tu acolo.
De ce nu te duci tu sa te balacaresti cu amicul tau imprevizibil? E ceva la care te pricepi mult mai bine.
Nu am uitat, nici omis sa fac acest lucru, ci pur si simplu am refuzat sa o fac din moment ce nu vreau sa starnesc si mai multa cearta pe subiectul respectiv.
Daca ai observat ca nu am raspuns atata timp, desi am fost online si am raspuns la alte intrebari, si am pus si eu intrebari, trebuia sa iti dai seama de intentiile mele.
Credeam că îți plac provocările și că cine ești e mai important decât părerile celorlalți?
Sau nu e așa?
Una e sa nu-ti pese de parerile celorlalti, si alta e sa vrei sa eviti cearta pentru ca nu ai chef sa te certi in momentul de fata.
Ma simt foarte zen acum, si as vrea sa nu imi fac nervi, si sa raman chill.
Plus, sa ma enervez degeaba nu imi face bine la sanatate, si nu are rost sa ma consum pentru niste oameni cu IQ-ul de caramida care o sa vina sigur si o sa incerce sa ma contrazica.
Si nu, nu imi plac provocarile, prea multa bataie de cap.
brokxy întreabă: