| TheSearcher a întrebat:

Buna =). Ce parere aveti despre zvonul, daca e corect spus : Copii din zilele noastre sunt maturi inainte de vreme.
Este adevarat ^^? daca credeti ca da. : De ce? care sunt motivele dezvoltarii mentale si fizice mai rapide... (Raspunsul mai inspirat si mai plin de seriozitate va fi rasplatit >.< Funda)

Răspuns Câştigător
| Radioactive a răspuns:

În primul rând, majoritatea încearcă să facă diferite chestii ori activităţi pentru a părea ''cool'' şi pentru a îi impresiona pe alţii. Fumatul, alcoolul, începerea vieţii sexuale şi eventualele sarcini sunt, după părerea mea, factori care duc la maturizarea prea rapidă. Un alt lucru s-ar mai aplica la copii-vedetă, aduşi pe sticlă de părinţii lor, gen Cleopatra Stratan şi Suri Cruise(am auzit că Pavel Stratan vrea să îşi lanseze şi al doilea copil în vârstă de doi ani), care duc o copilărie în lumina reflectoarelor şi cărora li se face o poză la fiecare mişcare. Tot prea repede maturizaţi sunt şi copii înscrişi la concursurile de modă, ce tâmpenie poate fi să te duci cu un nou-născut la aşa ceva? Fiecare copil e frumos în felul lui...Şi acum cred că toţi am auzit de fetiţa aceea căreia i se injecta Botox. Apoi la dezvoltarea fizică, fiecare creşte în ritmul lui, dar unii sunt mai dezvoltaţi în greutate datorită alimentaţiei necorespunzătoare, presupun.

3 răspunsuri:
| Annd a răspuns:

Că vor.

| addictedg a răspuns:

Consider ca tinerii din ziua de azi se maturizeaza inainte de vreme datorita factorilor care ii influenteaza,tot ce vad pe la tembelizor(TV), sau ce tampenii mai citesc pe internet (desigur sunt si lucruri foarte interesante,nimc de zis). Aici in categoria factorilor influentabili mai intra si parintii, unii sunt absolut denaturati, altii nu stiu cum sa ii poarte in girja si ii lasa de izbeliste sa faca ce vor. Isi creaza anturaje de multe ori nedemne de ei, dar se complac cu situatia. Astazi nu mai vezi un copil sarind sotronul sau sarind o coarda, e mai simplu sa stai la calculator si sa iti pierzi vremea cu orele acolo sa te uite Dumnezeu.

| AndradaNicoletaRaluca a răspuns:

DA este adevarat.Multi copii de 13 sunt foarte dezvoltati.De ce?
Din cauza e-urilor.