anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!

Ce parere aveti sa zicem despre noi, sa vorbim ceva.Aici puteti vorbi despre orice,dar va rog fara intrebari lungi,si fara prea multe raspunsuri, doua trei la fiecare intrebare, vreau mai mult intrebari din astea:Ce parere aveti de filmul x?

Incep eu:
Ma numesc Isabella Karina iubesc filmul twilight am 28 de ani am o fetita de 2 ani si locuiesc in brasov.

Raspund la orice intrebare de la mesaje,orice, cand eram tanara, sa zic mica(vreo 12-13 ani) aveam si eu probleme cu paranormale etc,dar mi-au trecut si acum ma simt obligata (si am si placerea) sa ajut pe oricine cu probleme,familie, paranormale, relatii etc.Deci dati doar mesaj.

Revenim aici ce v-am spus sus pentru asta e deschisa aceasta discutie.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Salut, sa fi sanatoasa: si eu locuiesc in Sacele (e aproape de Brasov) si am 21 de ani, locuiesc singur. Comunicarea nu strica deloc daca vrei sa mai irosesti timp la vorba.

| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Exacthappybine zis, poate o sa ne cunoastem toti candva

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Incepand de maine merg la scoala de soferi pe zizinului (convest company) sa fac un atestat pentru transport persoane, poti sa ma cunosti daca stai prin apropiere; o sa merg in fiecare zi la ore pana vinerea care vine.

O idee foarte bunahappy

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Am terminat al 2º examen pentru transport persoane, eventual m-ai vedea sofer pe autobuz daca e laughing

Bv tielaughingtine-o tot asa

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Bine ai venit! Multa sanatate si tot ce e mai bun pentru tine si fetita! Trebuie sa cauti intrebarile puse la anumite rubrici.Cateodata sunt amestecate. Spor la treaba!

Întrebări similare