anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ce parerea aveti despre nota 8? este mica? dar despre media 9? este mica va rog spuneti-mi[sunt in clasa a-5-a]

Răspuns Câştigător
| xibalba a răspuns:

In clasa a 5-a nota 8 mi se parea destul de mica. Tin minte ca la primul meu 8 luat intr-a 5-a am plans. 9 ma multumea, dar in general aveam 10. medie de 9 nu am avut in generala decat la fizica in toti anii aproape. Dar nu iti face griji, inveti mai mult si indrepti si media si tot. E timp.

La liceu o sa vezi ca 8 e nota super. bine, depinde si de materie. Dar 8 in general e nota ok, mai ales cand catalogul e plin de 4 laughing

6 răspunsuri:
| cretzufinish a răspuns:

Sunt note bune. Mentine-te tu asa pana la masterat si vei vedea rezultatele profesionale pe viitor. Ca daca ai numai 9 si 10 in generala crezi ca iti garanteaza cineva bacul sau admiterea la facultate? Nu...Asa ca nu te stresa. Mult succes!

| MihaLoveYou a răspuns:

Nota 8 este mediocra, e ca si un B+, iar nota 9 e un -FB si e destul de buna. Succes in continuare si sa iri numai note de 10!

| Andreeagen a răspuns:

Depinde de aspiratiile tale daca vrei sa fi un elev bun aceste note sunt foarte bune daca vrei sa fi un elev excelent. ar trebui sa mai muncesti dar sunt note foarte bunehappy

| dororai a răspuns:

Am luat 7 pe ultimul eseu scriu. Deci 8 şi 9 sunt note super faine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde si ce fel de elev esti, daca esti un elev model, nu e nota mica, dar nici o nota care sa te satisfaca nu e si depinde si ce materie e, daca e matematica se acceptatongue. Pe viitor esti mai atent/a si iti indrepti greseala. Media 9 nu este deloc mica, 9 cel mai aproape de 10, aproape perfect adica!

Multa bafta si sa inveti bine!:*:*:*Aaaa si esti clasa a 5 a se accepta clar, pana te obisnuiesti cu profesorii, probabil de asta ai si luat 8 ti`e mai greu cu atatia profesori, la fiecare materie alt profesor`. rolling eyes.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt tot eu cea care am postat intrebarea am 2 de 8 la mate si unu la romana! deci 3 de 8! si imi iesa la matematica media 9 si posibil si la romana