Eu zic sa mergi la medic.Ideal ar fi sa-ti faci si analize sa nu ai lipsa de vitamine sau analiza firului de par, a scalpului.Eu nu am reusit inca asta si m-am tuns pana la umeri. Poti incerca o masca cu ulei de masline daca gasesti.Lasa parul liber daca il ai lung.Sunt fel si fel de ceaiuri, uleiuri, masti, sampoane, dar daca nu sti de ce cade eu nu vad sensul sa cheltui banii aiurea. Unele au efect altele nu.Eu am folosit ceaiuri, dar nu speciale pentru asta(musetel, galbenele). Masca cu ulei de ricin intareste radacina.Cauta un sampon mai natural.Nu mai folosi spuma, fixativ si daca te vopsesti nu te mai vopsi. Mie nu-mi mai cade asa ca nu m-am vopsit vreo 4 luni si acum imi iau vopsea cu oxidant mai slab si eventual fara amoniac.Nu te spala cu sampoane care sunt din fructe, aspresc parul si faci matreata. Din punctul meu de vedere sapunul de casa nu este bun pentru par, doar pentru rufeAre prea multa soda caustica si se face si matreata de la elParul cade si din cauza stresului, lipsa vitamine, sampoane proaste, boli, etc.
RAY întreabă: